Julianatoren meest kind-vriendelijke park

De Diamond ThemePark Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij awards worden uitgereikt aan Europese pretparken en dierentuinen. Totaal zijn er 52 verschillende parken genomineerd en zijn er 20 categorieën. De Julianatoren is genomineerd voor “meest kind-vriendelijke park”.


Diamond ThemePark Awards

Het initiatief is gestart in 2010 door parkworld.be en pretparkbeest.be om zo de parken beter in de kijker te zetten. De focus ligt voornamelijk op Nederland en België. In de afgelopen jaren hebben andere partijen zich aangesloten bij dit initiatief aangesloten om de organisatie grootser en professioneler te maken. De awards welke worden uitgereikt mogen inmiddels zeker worden gezien als “De oscars voor de parken”.

Stem procedure
Ontzettend trots zijn ze bij de Julianatoren dat zij genomineerd zijn voor “meest kind-vriendelijke park”. Andere genomineerden voor deze categorie zijn o.a. Efteling, Toverland en Plopsa. De winnaars worden bepaald door een vakjury in combinatie met een publieke stemcampagne. Het publiek kan nog tot 29 februari stemmen via www.diamondthemeparkawards.com. Op 10 mei worden de winnaars tijdens een speciaal event bekendgemaakt.