Twee nieuwe attracties voor Fort Fun

Fort Fun, gelegen in Bestwig, zal dit jaar heel wat nieuwigheden openen. Wat we al wisten is dat er een volledig nieuw indoorgebied geopend zal worden met Fun L.A.B.S, vandaag werd bekend dat we nog meer mogen verwachten.

 

Op de facebookpagina van het park werd vandaag de nieuwsgierigheid van de bezoekers opgewekt met de aankondiging dat er twee nieuwe attracties komen. De namen werden meegedeeld door het tonen van enkele documenten, met daarop de naam van de attracties. Crash en AirObot worden toegevoegd aan het park. Wat voor type attracties het hier betreft blijft nog even geheim.

Behalve Crash en AirObot openen in het nieuwe Fort Fun L.A.B.S meerdere interactieve attracties, waarbij leren, activiteiten, bewegen en spelen centraal staan.

 

Bron en foto’s: Fort Fun