Meer informatie over nieuwe attracties in La Mer de Sable

La Mer de Sable, een charmant Frans pretpark, gelegen in Ermenonville, werd eind 2015 overgenomen door de Looping Group. Deze overname brengt enkele nieuwigheden met zich mee, er werd al verteld welke we ongeveer mochten verwachten, maar nu toont het park ook voor het eerst concepttekeningen.

 

Le Simonne

De eerste nieuwigheid heet Le Simonne, deze opent op de eerste dag van het seizoen, 2 april 2016. Het is Disk’O van de Italiaanse fabrikant Zamperla, met een capaciteit voor 24 passagiers.

 

Aquasouk

De tweede nieuwe attractie heet Aquasouk en opent vanaf 14 mei 2016. Deze zal openen in het Oosterse themagebied. Deze attractie wordt hoogstwaarschijnlijk ook van de hand van Zamperla.

Bij deze attractie draait alles om elkaar nat spuiten. Je neemt plaats op een van de vier platformen, waarop waterspuiters staan. De attractie draait rond en ook de platformen op zich, zodat je alles en iedereen kan raken.

 

Bandidos

De laatste attractie die opent zal Bandidos zijn, een spinning coaster van Italiaanse achtbaanbouwer Gosetto. Deze achtbaan zal in het Wilde Westen gebied gebouwd worden. De openingsdatum is 9 juli 2016.

 

 

Bron en foto’s: La Mer de Sable