Nieuwigheden Familypark 2016

Het Oostenrijkse Familypark zal in 2016 uitpakken met 2 nieuwe attracties.
Beide attracties zullen gebouwd worden in het themagebied ‘Bauernhof’, vrij vertaald als het boerderij-themagebied.


Het kraaiennest:

Deze attractie bestaat uit een grote glijbaan van de producent Metallbau Emmeln. Bezoekers zullen kunnen plaats nemen met 6 personen naast elkaar om vervolgens op kleine matjes tegen elkaar naar beneden te racen.  De glijbaan zal 30 meter hoog worden en zal te midden van de kinderboerderij worden geplaatst. Rondom de attractie zullen houten staketsels worden gebouwd zodat de geiten uit de kinderboerderij als het ware een soort klimmuur krijgen.

 

De Springende kikkers:

Net naast de grote Koi vijver, zal het park een ‘Frog Jumper’ van de bouwer Zamperla plaatsen. Kinderen kunnen samen met hun ouders plaats nemen op de rug van één van deze 6 gekke kikkers. Bereid je voor op een rit vol zotte sprongen.
Gastronomie:

Het park zal ook verder investeren in nieuwe horecagelegenheden.
Naast het kraaiennest, zal men een nieuwe kiosk bouwen Die Würstelbraterei. Zoals de naam al doet vermoeden, kan je hier terecht voor een heerlijke braadworst. Voor de snoepers onder ons, zal men ook een nieuwe snoepwinkeltje op poten zetten, genaamd Die Naschkatze

Ten slotte begint Familypark ook met de bouw van een  nieuw restaurant  The Trattoria ‘Medici’, recht tegenover de attractie Leonardos Flying Machine (een Sky Fly van de bouwer Gerstlauer, deze attractie werd geopend in 2015). Hier kan je terecht voor een lekkere pizza of pasta. Er zal ook een aparte zaal worden toegevoegd, speciaal voor verjaardagsfeestjes.

 

Familypark is een pretpark, gelegen vlakbij het Neusiedlermeer in Oostenrijk.  Het park biedt voor elk wat wils, de achtbaanfreak kan zijn hartje ophalen op een viertal achtbanen, zoals Rattenmühle, een stalen achtbaan van de bouwer Gerstlauer of Götterblitz, een stalen achtbaan, gebouwd door Mack AG. Een leuk weetje is dat deze achtbaan een exacte kopie is van de achtbaan Pegasus uit het Duitse Europa-Park. Verder kan men nog een 40-tal andere toffe attracties in het park terugvinden, waaronder een Sky Fly, een log flume en een spookhuis.

 

Bron: Familypark