Slagharen bereidt zich voor op het nieuwe seizoen

Slagharen heropent binnenkort weer de poorten voor het nieuwe seizoen, dit jaar geen nieuwe attracties, maar deze winter zat het park alvast niet stil. De Octopus attractie onderging een grote renovatiebeurt en men zal een nieuw horecapunt openen.

 

De Octopus

De Octopus opende in 1973 in het park en werd gebouwd door Schwarzkopf. De attractie was voorheen nog actief op de kermissen. Na jarenlang een octopus geweest te zijn met bakjes in de vorm van vissen, zal daar dit jaar verandering in komen. De vissen worden vervangen door stieren, om zo meer Western te worden. Ook de achtergrond zal vervangen worden. Elk van de stieren zal ook een eigen naam krijgen, die door de bezoekers van het park gekozen konden worden.

© Slagharen
© Slagharen

 

Horecapunt

De horeca in Slagharen is al behoorlijk uitgebreid, maar ook daar komt een nieuw horecapunt bij. Een nieuw horecapunt, volledig in Westernstijl zal aan het inkomplein ontstaan. Wat we hier zullen kunnen smullen is nog even afwachten.

© Slagharen
© Slagharen

 

Nieuwe 4D-film

Het is al cowboy wat de klok slaat dit jaar, als het op vernieuwingen aan komt. Zo zal in het 4D-theater van het park een nieuwe film vertoond worden. NWAve creëerde de animatiefilm The Good, The Bad And A Horse. In de film gaat een jonge sheriff met zijn paard op zoek naar de gemeenste, gevaarlijkste en meest stinkende bandiet van het Wilde Westen.

© Slagharen
© Slagharen

 

 

Accommodaties

Ook in het Wigwam park werd gewerkt, de Basic Wigwams werden omgevormd tot Deluxe Wigwams met nieuwe keuken, compleet nieuw meubilair, flat screens, eigen douche, toilet en wastafel.

Verder kregen in december de Arizona bungalows een upgrade en werden herdoopt als Cowboy Cottages. Het meubilair en de decoratie binnenin, werd speciaal ingevoerd vanuit de Amerikaanse staat Texas.

 

Bron en foto’s: Slagharen