Plopsa Indoor Hasselt beleeft succesvolste krokusvakantie van de afgelopen 3 jaar

Plopsa Indoor Hasselt blikt terug op een succesvolle krokusvakantie. Het indoorpark ontving maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar.

Heel wat Plopsa-fans gingen tijdens de krokusvakantie uit de bol in Plopsa Indoor Hasselt. Maar liefst 13% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar lieten zich onderdompelen in het warme feestgedruis van het indoorpark. Ze genoten er van Ketnet Jr. Carnaval in aanwezigheid van Ketnet-wrapster Sarah, de Smurfen, Bumba, Musti, Uki, Hopla en alle andere Plopsa-figuren. Jong en oud dansten polonaises in een kleurrijke confettiregen en genoten dagelijks van een leuke liveshow en carnavalsparade.

“Afgelopen krokusvakantie was voor Plopsa Indoor Hasselt de beste sinds 2013!”, zegt Carmine Frisenda, Operations Coördinator van Plopsa Indoor Hasselt, opgetogen. “We zijn dus erg tevreden met deze mooie resultaten. Uiteraard heeft het slechte weer van de voorbije week haar steentje bijgedragen aan deze bezoekersaantallen. Bij wind, koude en regenachtig weer, vindt men sneller de weg naar een indoorpark. Daarnaast zorgt ook de aangepaste programmatie tijdens de krokusvakantie voor heel wat meer bezoekers. Onze speciale carnavalsanimatie en Ketnet Jr. Carnaval werden op heel wat enthousiasme onthaald!”

Ook Plopsaqua De Panne en Mayaland Indoor in De Panne liftten mee op het slechtere weer en konden uitstekende resultaten noteren.