Disneyland Parijs viert de komst van de lente

Van 5 maart tot en met  29 mei 2016 kunnen gasten genieten van Swing into Spring in Disneyland Paris. De lente begint vroeg en het is daarom niet nodig om te wachten op de officiële start van de lente! Geniet van levendige kleuren en vreugde tijdens Goofy’s Garden Party of bekijk de mooie landschappen in Disneyland Park. Flower power krijgt een nieuwe betekenis deze lente in Disneyland Paris. Er zijn genoeg Disney figuren die zich in hun beste voorjaar kostuums hebben gehesen om deze magische momenten te delen met jou tijdens prachtige foto momenten!

 

The Forest of Enchantment: een muzikaal Disney avontuur:

Van 10 februari tot 8 mei wordt in het Chaparral Theater in het Disneyland® Park de lente nog magischer. Diep in een betoverd bos ligt een sprookjesachtige open plek vol zonlicht waar achter elke steen, elke boom, elk blaadje en elke bloem een magisch pop-up Disney verhaal tot leven komt in een werveling van zang en dans! En natuurlijk vertelt niemand zo boeiend verhalen als Baloe, Merida, Rapunzel, Tarzan en Pocahontas. Dat zit nu eenmaal in hun natuur! Laat ‘The Forest of Enchantment’ al je zintuigen prikkelen en beleef een lente-avontuur zoals je nooit eerder meemaakte.

 

Feest mee op Goofy’s Garden Party:

Goofy maakt het bont! Spetterend lentegroen, bloemen in alle mogelijke en onmogelijke kleuren… zijn tuin is een streling voor het oog. Om de terugkeer van het mooie weer met de nodige allure te vieren, nodigen wij je uit op Goofy’s Garden Party. Klaar om je energie een extra boost te geven op het aanstekelijke ritme van Goofy’s vrolijke optocht?

Alleen op bepaalde data. Raadpleeg het programma voor meer info.

 

Minnie’s Little Spring Train:

Daar zijn ze! Om de komst van de lente te vieren, paraderen Minnie, Daisy en Clarice over Main Street U.S.A.® in een superschattig treintje overladen met bloemen en vrolijk versierde eieren. Een bonte stoet van knettergekke konijntjes maakt de lentepret compleet!

 

Welkom in het mooiste seizoen van het jaar !

Wie lente zegt, zegt vrolijke kleuren en nieuwe energie! De bewoners van Main Street, U.S.A.® staan te popelen van ongeduld om je te verwelkomen met een heleboel verrassingen. Kom erbij, zeg de winter vaarwel en dans mee op het lentefeest in Disneyland® Paris.

 

De Disney energie werkt aanstekelijk!

Kom uit je winterschelp en warm je aan de knuffels van de Disney figuren terwijl je met hen op de foto gaat! Minnie, Donald en hun vriendjes zijn alvast van de partij. Of klopt je hart sneller voor Peter Pan en Miss Bunny? Zeg ‘Cheese’ en maak van de Disney lentemagie een hartverwarmend moment dat je nooit meer vergeet!

 

Het Disneyland® Park in een vrolijk lentejasje!

Het Disneyland® Park ontwaakt in vol lente-ornaat. Main Street, U.S.A.® opent het feest met kleur en muziek en neemt je mee in de magie. Huppel doorheen de betoverde tuinen en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je vergaapt aan de kunstige groensculpturen. Klaar om samen met de Disney figuren de lente in te luiden?

 

Swing into Spring is te bezoeken van 5 maart tot 29 mei

 

Bron en foto: Disney