Futuroscoop krijgt nieuwe avondshow met La Forge aux étoiles

Futuroscoop, Frankrijks tweede grootste vrijetijdspark en Cirque Du Soleil kondigen een samenwerking aan om een avondshow te creëren genaamd La Forge aux étoiles. Deze show werd ontworpen en geproduceerd door 45 DEGREES. De nieuwe show kan bezocht worden vanaf februari tot het einde van het seizoen.

 

De nieuwe show zal iedereen met verstomming slaan, hij zit vol visuele, water en pyrotechnische effecten. De opeenvolging van poëtische scenes laat bezoekers van alle leeftijden meegenieten van de vriendschap tussen een levensecht meisje en een kosmische gigant die met zijn voeten op de grond staat maar met zijn hoofd tussen de sterren.

La Forge aux étoiles zal elke avond vertoond worden dat het park geopend is, dar komt neer op 300 voorstellingen in 2016. Futuroscoop was het eerste park dat een avondshow aanbood zonder extra kost.

 

Bron en foto: Futuroscoop