In 2016 komt ‘The Walking Dead®’ naar Movie Park Germany

Met de permanente horror-attractie ‘The Walking Dead Breakout’ creëert het film- en attractiepark een in Duitsland en de parkhistorie unieke live- belevenis

 

Movie Park Germany begint in de loop van het seizoen 2016 aan een volledig nieuw hoofdstuk: een permanente horror-attractie met een filmlicentie die het nodige te bieden  heeft.  Op een oppervlak van meer dan 700 vierkante meter draait alles om ‘The Walking Dead®’ – een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series.

Origineelgetrouwe scenes uit de verschillende seizoenen, echte acteurs en ultramoderne technieken zorgen in ‘The Walking Dead Breakout’ voor een authentieke, intensieve en vooral bloederige live-belevenis. In nauwe samenwerking met de zender AMC in de Verenigde Staten en de betaalzender FOX in Duitsland stellen zombies, de zogenaamde ‘Walkers’, de bezoekers live en van heel dichtbij op de proef. “De attractie is niet alleen uniek in het 20-jarige bestaan van het park, maar ook uniek in Duitsland”, verheugt zich directeur Thorsten Backhaus. Movie Park Germany heeft met het ‘Halloween Horror Feest’ in oktober, als grootste evenement van zijn soort in heel Europa, al de griezel-toppositie veroverd. Nu komen gasten en fans niet alleen maar op geselecteerd dagen vol aan hun trekken. “Wij hebben gemerkt dat de vraag zeer hoog is en daarop gereageerd. De toevoeging van de nieuwe attractie is onderdeel van    onze  strategie voldoende afwisseling voor de jeugd te zorgen.” De leeftijdsgrens zal waarschijnlijk bij 16 jaar liggen.

In een afgesloten terrein dat van buitenaf niet te bezichtigen is, kunnen voortaan alle horror-fans tegen een meerprijs van vijf euro genieten van een extra portie adrenaline. De exacte openingsdatum wordt nog bekend gemaakt.

 

Meer informatie: www.moviepark.nl/twd

1656004_754791937954278_6119220689066628987_n

 

Bron en foto: Persbericht