Six Flags gaat nieuw waterpark bouwen in Mexico

 

De Six Flags groep heeft groen licht gekregen voor de bouw van een nieuw waterpark in Oaxtepec, Mexico. Nadat de plannen goedgekeurd werden door de bevoegde instanties wil de groep het nieuwe Hurricane Harbor park openen begin 2017.

 

Het park zal gebouwd worden op de grond van een gesloten waterpark dat operationeel was in Oaxtepec, dit park ligt ongeveer 40 kilometer van Mexico City. Six Flags zal ettelijke miljoenen investeren in het park, zo komen er nieuwe attracties, nieuwe horeca mogelijkheden en winkels.

“Ons park in Mexico City is één van onze snelst groeiende parken en is enorm beloftevol, we kijken er naar uit om onze gasten nog meer opwindende avonturen te laten beleven in het nieuwe Hurricane Harbor Oaxtepec waterpark,” vertelt John Odum, directeur voor uitbreiding bij Six  Flags.

 

Bron en foto: Six Flags