Feestelijke opening voor Dinoland indoor

In aanwezigheid van enkele honderden gasten heeft de Zwolse wethouder René de Heer vanmiddag samen met kleurplaatwinnares Iris Terpstra en parkmanager Harold de Vries het eerste deel van Dinoland geopend. Tot grote verrassing van de kinderen was er ook een levensechte dinosaurus aanwezig en werd het Zwolse Ronald McDonald Huis verrast met een mooie bijdrage!

 

Dinoland Zwolle zal de komende tijd in fases opengaan, het vrijdagmiddag geopende indoor speelgedeelte en het bijbehorende restaurant vielen alvast goed in de smaak! De vele vierkante meters speelgelegenheid en de (h)eerlijke gerechten in het ‘T­Rextaurant’ werden al direct goed gebruikt. Vertegenwoordigers van het Zwolse Ronald McDonald Huis kregen uit handen van parkmanager Harold de Vries een cheque overhandigd van maar liefst duizend euro én de bijdragen die het parkmanagement had gevraagd aan de gasten in plaats van cadeautjes. ,,Omdat Dinoland op alle gebieden wil werken aan een betere wereld voor kinderen’’, aldus het parkmanagement.

 

Dinoland in opbouw

Nu de opening van het eerste deel van Dinoland Zwolle achter de rug is, kan er buiten verder worden gewerkt aan het park. Het park heeft er door overweldigende belangstelling vanuit de Zwolse jeugd voor gekozen nu alvast delen van het park open te stellen en een selectie uit het dino­aanbod te laten zien. Het enthousiasme van de kinderen bij het zien van de levensechte dinosaurussen in het park was groot, weet parkmanager Harold de Vries. ,,We hebben de komende tijd al heel veel kinderfeestjes!’’. Meer informatie over de huidige en toekomstige activiteiten van Dinoland Zwolle is te vinden op www.dinoland.nl.