De dino ‘s komen tot leven in Zwolle

In Zwolle zal een volledig nieuw themapark openen dat volledig in het teken staat van de dinosaurussen.

Het park mikt op een jonger publiek tussen 4 en 14 jaar oud. Zowel binnen als buiten zijn er levensgrote dinosaurussen te zien met daarbij informatie over hoe de dino ‘s vroeger leefden. De dino ’s lijken net echt, maar zijn niet eng. Op sommige dino ‘s mag je zelfs klimmen en klauteren!

Je kan ook zelf paleontoloog worden. In het laboratorium kun je skeletten opgraven, fossielen uitkrabben en edelstenen zoeken. In het restaurant kun je genieten van een hapje en een drankje.

Naast het leren en ontdekken zijn er ook veel actieve spellen. Zo is er een speeltuin met diverse toestellen, een klimparcours, buitenspeeltuin en een interactieve speelcorner met diverse exergames. Dit zijn videospellen waarbij je je lichaam moet gebruiken om het spel te spelen. Ook is er een vijver waarin je mag varen!

Het park komt te liggen op het domein van de voormalige themapark expeditie ecodrome, dat begin 2012 de deuren sloot.