Soundtrack van Lost Gravity (Walibi Holland) is onthuld

De soundtrack van de nieuwe achtbaan Lost Gravity die op 24 maart zal opengaan voor het publiek in het Nederlandse pretpark Walibi Holland, is vandaag onthuld. Online muziekwinkel Armada Music Store zetten het themalied van Lost Gravity op hun website te koop.

 

De online muziekwinkel Armada Music Store zette vandaag het nieuwe lied op hun website. De soundtrack van Lost Gravity heeft de naam Move Up (Lost Gravity) gekregen. Op de cover van de soundtrack zien we zanger Mr. Polska in de lucht hangen. De naam van het liedje wordt op deze manier meteen visueel weergegeven. Move Up (Lost Gravity) is te koop voor €1,57 in drie verschillende kwaliteitsformaten. Het lied duurt 3 minuten en 4 seconden, een kleine minuut daarvan kan je alvast in preview beluisteren.

 

Mr. Polska is een Nederlandse-Poolse rapper die enorm populair is bij de Nederlandse jeugd. In België kennen we Mr. Polska voornamelijk van zijn lied “Krokodil” die bij ons 2 weken in de Vlaamse Ultratop 50 stond en als hoogste positie de 40ste plaats wist te veroveren. In Nederland wist Mr. Polska samen met Ronnie Flex 18 weken in de Nederlandse Top 40 hitlijst te staan met het liedje “Niemand”, het nummer behaalde een 3de plaats. De Nederlandse jeugd zal Mr. Polska ook kennen van zijn andere liedjes “Hausa wausa”, “Vlammen” en “Zusje”.

 

Volg het laatste nieuws over Lost Gravity in onze bouwupdates.

 

Bron: armadamusicshop.com, Wikipedia.com