Bayern-Park begint met de thematisering van de Sky Fly

De afgelopen maanden was Bayern-Park bezig met de bouw van hun nieuwe attractie voor 2016, namelijk een Sky Fly van de Duitse attractiebouwer Gerstlauer. Nu is de attractie af en wordt er volop gewerkt aan de thematisatie.

De Sky Fly zal de naam “Duell der Adler” krijgen, wat betekend “Het duel van de arenden” en zal zich bevinden in een groot adelaarsnest. Duell der Adler is gebouwd om de 25ste verjaardag van het park te vieren. Ondertussen is de attractie klaar en is Artworks begonnen met de thematisering van de attractie. Bayern-Park hoopt de attractie al te kunnen openen bij het begin van het nieuwe seizoen.

Het “Duel van de Arenden” zal worden gebouwd in een groot adelaarsnest. Bayern-Park heeft het basis kader van het nest al gebouwd, en wacht nu op warmer weer om met het spuitbeton aan de slag te kunnen. Momenteel is er ook al een huisje ontworpen en een brug gebouwd naar de in- en uitgang.

Tijdens het “Duel van de Arenden” zullen de bezoekers de mogelijk hebben om de intensiteit van het duel zelf te kunnen bepalen. Aan elk van de twaalf gondels, zijn er vleugels gemonteerd, die individueel kunnen worden bediend. Hierdoor kunnen de inzittende over kop gaan zo vaak ze maar willen, mits ze de juiste techniek wat onder de knie krijgen. De grootste waaghalzen kunnen met elkaar strijden voor de titel van “Koning van de lucht” door zoveel mogelijk koprollen te maken en bovenaan de ranglijst te komen. Duell der Adler houd zelf de scores van elke persoon bij, waardoor op het einde van de rit je gemakkelijk kan zien wie er wint.

Bayeren-Park hoopt de attractie te kunnen openen bij het begin van het nieuwe seizoen op 19 maart 2016. Aangezien de attractie al af is, kan alleen slecht weer nog roet in het eten gooien.

Op onderstaande video is de Sky Fly van Holiday Park te zien die vorig jaar opende in het park. Zo krijg je alvast een idee wat je kan verwachten in het park.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Bayern-Park