Heide Park roept de hulp in van de fans om nieuw hotel-café een naam te geven

In het Heide Park hotel wordt elk jaar wel wat vernieuwd of toegevoegd, vorig jaar nog gaf men het een grote schilderbeurt en kwam er ook een oriëntaals thema bij. Het hotel veranderde daardoor van Port Royal naar Heide Park Abenteuerhotel. Het hotel kreeg er ook een zwembad bij met Sultans Spaßbad.

 

Dit jaar zal er dus ook een Oosters café openen, voor dit café is het park op zoek naar een naam. “Café Wunderlampe” of “Café Mokka Mokka”?  vraagt het park op de facebookpagina,  is dat een goede naam voor het café? Maar ook andere voorstellen mogen gemaakt worden door de fans.

De beste naam zal later gekozen worden, degene die de beste naam verzonnen heeft zal ook uitgenodigd worden om het park te bezoeken en mag gratis overnachten in het resort.

 

Het park investeert ook al twee jaar in nieuwe, familiale attracties, vorig jaar opende de autorijschool Wusten Flitzer, dit jaar zal een volledig nieuwe ‘Hoe tem je een draak’ zone ontstaan.

 

Bron en foto’s: Heide Park