Duitslands mooiste vrouwen testen Pegasus VR uit in Europa-Park

Achtbanen en mooie vrouwen, een perfecte combinatie, zo blijkt ook de organisatie van Miss Duitsland gedacht te hebben. Zij stuurden de 24 miss kandidates richting Rust om in Europa-Park de nieuwe VR-ride Pegasus te testen.

 

Voordat de mooiste vrouwen uit Duitsland vertrokken op miss kamp, werden ze verwacht op een stevig carnavalsfeest in Western stijl in de Silver Lake Saloon van Europa-Park. Zaterdag hebben de 24 dames de dansvloer in vuur en vlam gezet met een stevige ‘Yihaa’ en deden menig mannenhoofd draaien.

Op zondag woonden de dames de diner show Cirque d’Europe bij om er te genieten van een topvoorstelling en een overheerlijk 4-gangen menu, klaargemaakt door 2 sterrenchef Peter Hagen. Een bijzonder hoogtepunt was voor de dames ook een ritje op de Pegasus VR-Ride .

Op 20 februari vindt de Miss Duitsland verkiezing 2016 plaats in het park, dit is al de 14e keer dat het park deze eer ten beurt valt.

 

Bron en foto: Europa-Park