Romantisch huwelijksaanzoek in Toverland

In Toverland was onlangs de romantiek te vinden in de Boomerang achtbaan. Een jong koppel verloofde zich op exact dezelfde plek als ze elkaar leerden kennen in 2012, tijdens een speciale speeddate die het park organiseerde.

 

De kennismaking van Jeroen en Annemieke

Op 10 februari 2012 werd door toverland een speeddate georganiseerd. Dit in het kader van Valentijnsdag. Het gedeelte ‘speed’ uit het woord ‘speeddate’ omvatte de ludieke actie van toverland, namelijk een rondje in de achtbaan met verschillende personen. Daarna vond de échte speeddate plaats, namelijk 3 minuten aan een tafeltje een gesprek voeren en kijken of de klik er is.

“Vanaf moment één in de achtbaan sloeg de vonk tussen Jeroen en mij al over.” Vertelt de dolgelukkige Annemieke. “Beiden voelden we de klik. Dit hadden we op onze formulieren aangegeven. Zodoende kregen we elkaars e-mailadres waarna we zelf verder aan het daten zijn gegaan.” Dit moment werd ook vast gelegd door de provinciale krant. In de valentijnseditie van 14 februari verscheen er een groot krantenartikel met de foto van het koppel.

 

De romantiek gaat verder met een huwelijksaanzoek

Jeroen bedacht een plannetje om Annemieke op een originele, maar vooral romantische wijze ten huwelijk te vragen. Hij riep de hulp in van het park en regelde dat het aanzoek kon plaatsvinden op dezelfde plek waar ze elkaar leerden kennen.

Zondag 3 januari 2016, ter ere van mijn verjaardagsfeest had Jeroen een verrassing voor me geregeld.” Annemieke verjaart op 4 januari, het perfecte excuus dus voor Jeroen om haar mee te nemen voor een verrassingsuitstapje. “Ik werd geblinddoekt in de auto gezet. Na een klein half uurtje rijden arriveerden we op de plek van bestemming. Twee karakters uit Toverland, ontdekte ik achteraf, hebben me bij Toverland binnen geloodst.”

 

“Stapje bij stapje werd het me duidelijk dat ik in een magische omgeving was. De karakters brachten me op een trap naar boven, naar de binnen-achtbaan. Daar waar we elkaar ook ontmoet hebben.”

Toen de blinddoek af mocht, zag Annemieke Jeroen komen aanrijden in het achtbaantreintje, hetzelfde treintje als waar ze elkaar in ontmoet hadden. “Hij stapte uit en ging op zijn knieën. Ik wist vanachter mijn blinddoek al op het moment dat ik de achtbaan hoorde wat er aan het gebeuren was en werd vanaf dat moment al emotioneel. Uiteraard was mijn antwoord ja.”

 

Dan begon het aanwezige personeel zeer enthousiast te applaudisseren. Daarna mocht het dolgelukkige koppeltje uiteraard nog een ritje maken in de achtbaan.

 

Het gedroomde huwelijk

Het jonge koppel hoopt te trouwen op vrijdag 10 februari 2017, exact dezelfde dag en datum alleen vijf jaar later als wanneer ze elkaar ontmoet hebben. “De cirkel zal helemaal rond zijn, mocht dit in Toverland kunnen plaatsvinden,” vertelt Annemieke nog.

Wij van Themeparkfreaks wensen het koppel heel veel geluk in de toekomst en bedanken hen voor hun openhartigheid.