Randy & Rosie uit Slagharen winnen Kids VakantieMascotte Award

De wasberen Randy & Rosie uit Attractie- & Vakantiepark Slagharen zijn uitgeroepen tot Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2016. Gisteren vond tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de bloedstollende finale van deze verkiezing plaats.

In totaal twaalf mascottes gingen de strijd met elkaar aan voor de titel Kids VakantieMascotte van het Jaar Award 2016. Afgelopen maand stemden ruim 3.300 kinderen en ouders op hun favoriet. De vijf mascottes met de meeste stemmen hebben afgelopen woensdag een spetterende show opgevoerd, waarbij zij werden beoordeeld door een kritische jury bestaande uit Kids Vakantiegids Detectives. Na vijf feestelijke shows bleken de wasberen Randy & Rosie de absolute favoriet en konden de award mee naar huis nemen.

Randy & Rosie zijn de bewoners van Attractie- & Vakantiepark Slagharen en vieren volgend jaar hun 10-jarig jubileum. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Sla gharen dat een mascotte deze award in de wacht sleept.