Batman-Simulator verlaat Parque Warner madrid

De Batman-simulator, beter bekend als “Batman Knight Flight” in het Spaanse ‘Parque Warner Madrid’, zal verdwijnen uit het park om plaats te maken voor een nieuwe attractie. Deze nieuwe attractie staat gepland voor 2017.

 

Batman Knight Flight opende in 2002  en nam je mee op een tocht, samen met Batman, doorheen de duistere stad “Gotham City”. De simulator situeert zich in het huis van het personage Bruce Wayne, alias Batman.
In de bibliotheek krijg je een korte voorshow te zien. Uiteraard zijn The Joker en Mr Freeze ook weer van de partij. Vervolgens ga je samen met Batman de strijd aan met deze schurken van Gotham City.

Welk type attractie hier in 2017 zal openen is nog niet bekend, wel gaan er geruchten dat er op deze plaats een interactieve darkride zal gebouwd worden, gebaseerd op de films van “Justice League”. Justice League is een fictief superheldenteam uit de strips van DC Comics. Het team bestaat uit de bekendste superhelden en heldinnen van het DC Universum, zoals Superman, Batman & The Flash. De eerste film van deze nieuwe film-reeks zal trouwens ook in 2017 te zien zijn in de bioscoop.

Wij zijn in ieder geval razend benieuwd.

Bron: Parkerlebnis.de