Nieuwe mijlpaal bereikt voor Walibi Holland

Walibi Holland is al enkele maanden bezig aan de bouw van hun nieuwe crazy leipe ride, Lost Gravity. Afgelopen weekend mocht men de champagnekurken laten knallen en het glas heffen op het afwerken van de track.

 

Dat Walibi Holland een nieuwe achtbaan bouwt, werd de laatste maanden druk gevolgd, vooral omdat er zoveel geheimzinnigheid rond dit project hangt. Ondertussen kunnen we eindelijk zien hoe het ritverloop zal zijn, waarbij je twee inversies zal krijgen en heel wat airtime op de airtime bumps. Verder zien we een buitenwaarts gebankte bocht.

Nu is het opnieuw uitkijken naar de bekendmaking van de treintjes, want daar lijkt nog het meest geheimzinnigheid rond te hangen. Worden dit nu spinning cars, zoals de fans verwachten, of gaat het park ons nog enorm verrassen?

12591765_1058637754201050_1925974278_o

 

Bron + eerste foto: Walibi Holland

Tweede foto: scottb1986