Meer nieuws over het Far West gebied in Mirabilandia

Dat Mirabilandia een nieuw gebied ging openen dat geheel in het teken staat van de far west, werd een tijdje geleden al bekend gemaakt. Toch ontbraken de details. Vandaag postte het park een concepttekening waarop al enkele dingen duidelijk worden.

Het nieuwe gebied zal gelegen zijn tussen de droptorens Columbia e Discovery en de Shoot The Chute attractie Niagara. Verder zal ook de wilde muis achtbaan Pakal opgenomen worden in het gebied. Het is voorlopig onzeker of deze namen ook behouden blijven.

Dit zal na de Dino zone, de tweede echte themazone worden in het park die meerdere attracties bevat.  Op de concepttekening valt het meteen op de vrije val torens omgetoverd worden tot boorplatform. Wat betekend dat het ruimtethema verdwijnt. Ook valt op dat er ook een nieuwe attractie zal verschijnen, een Disko Coaster van de Italiaanse bouwer Zamperla. Deze kennen we ook van Movie Park met Crazy Surf en de Grote Golf in Plopsaland De Panne. Ook in Parc Asterix wordt zulke attractie momenteel gebouwd.

Het lijkt er ook op dat er een toegangspoort gecreëerd wordt onder de heuvel van de Disko Coaster, naast NIagara en aan de Dino zone. Verder lijkt het of er naast de grote vrije val torens ook een draaimolen komt en lijken er twee kleine torentjes te staan, mogelijk Zierer vrije val torentjes voor de kleinsten, maar dat is momenteel onduidelijk.

De naam van de zone is alvast Far West Valley.

© Mirabilandia
© Mirabilandia

 

Bron en foto: Mirabilandia