Alton Towers maakt meer details bekend rond het rollercoaster restaurant

Alton Towers zal vanaf mei 2016 met een nieuw restaurant uitpakken, dat uniek zal zijn voor het VK. Het zogenaamde rollercoaster restaurant zal op de oude locatie van de Air shop komen. Dit concept is niet geheel nieuw in Europa; eerder openden al andere parken zo’n restaurant, waaronder Europa-Park en Wiener Prater.

 

In een rollercoaster restaurant wordt je bord niet aan tafel gebracht zoals in een klassiek restaurant. Je bestelling kan je zelf ingeven op een computerscherm. Nadat je gerecht bereid is zal het door een achtbaantrack van maar liefst 400 meter gaan, waarbij het enkele loopings neemt. Aan het einde van de rit zal het gerecht via een spiraal van 8 meter hoog op je tafel terecht komen.

 

 

Het restaurant zal geopend zijn van 10 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds, zo kunnen de parkbezoekers lekker smullen, maar tijdens het laagseizoen zal het ook beschikbaar zijn voor de hotelgasten en gasten die verblijven in het nieuwe bungalowpark ‘enchanted Village’.

Op het menu staan grillgerechten zoals steak, heel wat burgers, maar ook voor de kinderen is er een speciaal menu voorzien.

 

Bron en foto’s: Alton Towers