Six Flags lanceert website voor het nieuwe park in China

Six Flags heeft een website gelanceerd voor hun nieuwste park. Dit park zal het eerste in China zijn. Het zal gebouwd worden in Haiyan in de Zhejiang provincie. Het park ligt zo’n 72km van Shangai. Geruchten over dit nieuwe park waren er al lang. De komst van een website van dit park is een grote stap in de realisatie van het project.

Het project omvat ook een uitgangsbuurt, winkels, hotels en appartementen. De concept arts die verschenen zijn geven weinig details weer. Wat voor soort attracties we kunnen verwachten is dus nog niet geheel duidelijk. Wel laat de website weten dat het park veel recordhoudende achtbanen zal bouwen. Ook unieke thrill ervaringen en magische shows kan je er beleven.

Op de concepttekeningen zien we onder andere een dive coaster, een reuzenrad en heel wat meer blinkend achtbaanstaal, of deze ook accuraat zijn is natuurlijk afwachten.

Het park zal echter niet uitgebaat worden door Six Flags, deze zal ook geen eigenaar zijn. Het leent alleen zijn naam uit, en het helpt met het uitwerken van concepten.

 

Bron: NewsPlusNotes

Foto’s: Six Flags.