Energylandia pakt uit met 8 Festivals in 8 verschillende genres

Energylandia gelegen in Zator (Polen) plant net zoals vorig jaar verschillende festivals. Tijdens de festivals komen er zowel internationale sterren alsook bekende Poolse groepen en artiesten.

Vorig jaar werden er 6 festivals gehouden in 6 verschillende muziek genres. De festivals hadden zo’n groot succes dat het park ook in 2016 opnieuw festivals organiseert. Dit jaar zullen er 8 festivals plaatsvinden, 2 meer dan vorig jaar. De festivals staan in teken van aller handen verschillende soorten muziekgenres, gaande van oude jaren 80 muziek tot hedendaagse hardstyle. Er zullen vooral bekende Poolse groepen en artiesten optreden maar ook internationale artiesten komen naar het park. Tijdens het festival mogen de bezoekers gratis in het pretpark rondlopen en de verschillende attracties uit proberen. Op het einde van de dag wordt er een groot vuurwerk voorzien. Energylandia belooft alvast een onvergetelijke dag. Het festival wordt gehouden op een speciaal daarvoor voorziene plaats in het park

 

EDM Festival – 25 mei 2016

30

Dit jaar zal het EDM festival voor het eerst plaats vinden. EDM staat voor Electronic Dance Music en is een verzamelnaam voor alle soorten elektronische dansmuziek. Bekende genres van EDM zijn onder andere Disco, Drum & Bass, Dubstep, Electro, Hardstyle, Hardcore, House, Techno en Trance.

 

Top Stars Festival – 11 juni 2016

24

Een tiental hedendaagse sterren van de populairste muziek in Polen zullen het festival onvergetelijk maken. Alleen de meest populaire muziek van de nieuwe generatie zal weerklinken. Hieronder een video van vorig jaar.

 

90’s Superstars Festival – 25 juni 2016

25

Tijdens dit festival zullen grootste sterren uit de jaren 90 naar Zator afzakken. Vorig jaar stonden onder andere de Vengaboys, Dr Alban, Mr President, DJ Sash, Turbo B. Snap en Captain Jack op de affiche te pronken. 90’s Superstars Festival is het grootste festival van Europa in zijn genre. Hieronder een video van vorig jaar.

 

Giganci Sceny Festival – 16 juli 2016

28

Dit festival vindt plaats in samenwerking met de populaire Poolse radio RMF. Tijdens het evenement komen de grootste Poolse artiesten naar het park om te strijden voor de eerste plaats. Hieronder een aankondigingsvideo van vorig jaar voor het festival

 

Disco Polo Festival – 30 juli 2016

27

Een tiental hedendaagse sterren van het dico-polo genre zullen het festival onvergetelijk maken. Het wordt de eerste echte competitiewedstrijd van de Poolse dansmuziek. Hieronder een video van vorig jaar.

 

80’s Superstars Festival – 13 augustus 2016

26

Tijdens dit festival zullen de grootste sterren uit de jaren 80 naar Zator afzakken. Vorig jaar stonden onder andere Alphaville, Bad Boys Blue, Boney M, Francesco Napoli en Fancy op de affiche te pronken. 80’s Superstars Festival is het grootste festival ter wereld in zijn genre. Hieronder een video van vorig jaar.

 

Summer Festival – 20 augustus 2016

31

Het Summer Festival zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden. Het festival zal in het teken staan van de zomer en alles wat daarbij hoort. Leuke zomer muziek zal te horen zijn.

 

Kings Of Hardstyle Festival – 27 augustus 2016

29

Kings Of Hardstyle Festival is het grootste Hardstyle festival van Polen met veel internationale toppers. Vorig jaar stonden onder andere Da Tweekaz, Frontliner, Noiseontrollers, Ran – D, Wildstyle en Zatox op de affiche te pronken. Hieronder de teaser video van vorig jaar.

 

Meer informatie kunt u terug vinden op de website van Energylandia.

 

Bron: Energylandia