Walibi Holland onthult de naam van nieuw element op Lost Gravity

Walibi Holland had het al aangekondigd, op Kerstmis zouden ze iets meer van de achtbaan bekend maken, en ze hebben woord gehouden. Ook Rogier De Groot trok naar Walibi Holland en bezorgde ons weer een hele hoop nieuwe foto’s.

3

 

Het is vandaag Kerstmis en dat vertaalde zich in visuele cadeautjes omtrent de nieuwe achtbaan van Walibi Holland. Eerst bracht Walibi Holland weer een nieuwe Snapchat waarop ze verschillende delen van de achtbaan lieten zien en ze de naam bekend maakte van het speciale element. Deze kreeg de naam Banked Top Hat.

Daarna plaatste directrice Mascha van Till een nieuwe foto van de achtbaan op haar Facebook profiel.

Tot slot trok Rogier De Groot opnieuw naar Walibi Holland en wist hij van ver buiten het domein, toch weer prachtige foto’s te maken van de bouwwerkzaamheden. Op de foto’s is te zien dat er geen baanonderdelen meer liggen op de parkeerplaats van het bungalowpark. De laatste baanonderdelen bevinden zich nu aan het voormalige stuntshowterrein.

De volledige bouw van de achtbaan en de nieuwste updates kan je hier op de voet volgen.

 

Foto’s: Rogier De Groot, Mascha van Till, Walibi Holland