Six Flags Over Georgia verbreekt wereldrecord zoenen onder de maretak

In Six Flags Over Georgia werd het wereldrecord, meeste koppels die zoenen onder een maretak, verbroken. Op 12 december kusten maar liefst 201 koppels elkaar voor minstens tien seconden onder een maretak tijdens de winteropening.

 

 

“Holiday in the Park is een speciale tijd van het jaar voor ons park, onze bezoekers kregen ditmaal de leuke herinnering mee het wereldrecord ‘kussen onder een maretak’ te verbreken.” Vertelde CEO Dale Kaetzel.

Dit wereldrecord werd georganiseerd i.s.m. een producent van tandpasta en mondhygiëne producten ‘DenTek’. “We wilden een leuke en ongewone manier bedenken, waarmee iedereen beseft hoe belangrijk mondhygiëne is. Iets wat zeer belangrijk is tijdens het zoenen, is dat je een frisse adem hebt. Samenwerken met Six Flags was de perfecte kans voor ons om aan iedereen te tonen hoe belangrijk flossen is en je glimlach mooi te houden.” Vertelt Directeur Rachel Scharfman, van DenTek.