Dennlys Parc opent nieuwe zone in 2016

Volgend voorjaar zal Dennlys Parc, een Frans park gelegen in Dennebrœucq, een nieuwe themazone aan de ingang openen. Deze zone zal bestaan uit een nieuwe winkel maar ook drie nieuwe attracties.

 

Eén van de nieuwe attracties is een klassieker. Le Carrousel die 4 jaar geleden het park verliet, keert terug in een nieuwe vorm, twee keer zo groot en tweemaal zo hoog.

Een andere attractie zal Le Tramway Fou worden. Dit is een aanpassing van het vliegende tapijt dat je in vele pretparken terugvindt. Het thema van deze attractie zal San Francisco worden en biedt plaats aan 24 passagiers en is geschikt voor kinderen van 90 centimeter groot.

De derde nieuwigheid, Le Motorider, is een nieuw soort attractie in Frankrijk, die interactief en leuk is. Het biedt de nodige sensatie aan boord van sidecars. Het wordt een Mini Apollo, gebouwd door het Italiaanse Technical Park.

 

Bron Dennlys Parc

Foto’s: Dennlys Parc, Technical Park