Overnachten in Duinrell

Kennismaking met Duinrell:

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin, spetteren in het tropische Tikibad en uitwaaien in de duinen. Zegt dit je wel iets, dan moet je zeker eens overnachten in Duinrell.

Duinrell, gelegen te Wassenaar (Nederland), biedt heel wat familieplezier, het hele jaar door.

In Attractiepark Duinrell is het genieten van geweldige attracties en de vele randactiviteiten.

Het subtropische zwembad Tikibad is het hele jaar door geopend en staat garant voor heel wat water- en glijbaanplezier.

Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed.

De grote speeltuin is het hele jaar geopend en het Entertainment-team zorgt tijdens de schoolvakanties voor het nodige vermaak! Bij goed weer, kan je heerlijk relaxen op het nabijgelegen strand.

 

Toegang Tikibad en attractiepark:

Als je in het zomerseizoen bij Duinrell overnacht, is onbeperkte toegang tot het attractiepark inbegrepen. Bij verblijf in een Duingalow is ook dagelijks twee uur toegang (tussen 10.00u en 14.00u) tot het Tikibad ingebegrepen.

Openingstijden van zowel het Tikibad, als het attractiepark, kan je vinden op www.duinrell.nl

 

Vakantiepark:

Het vakantiepark beschikt over heel wat verschillende types bungalows, hier beter bekend als de Duingalows. Naast overnachten in één van de knusse Duingalows, bestaat er ook nog de mogelijkheid om te verblijven op de camping.

 

Duingalows:

 

Premium:

Deze zeer ruime Duingalows bieden alle mogelijkheden voor een zeer comfortabele vakantie. De Duingalows liggen aan de rand van het park in de buurt van de faciliteiten van Duinrell Plaza met de Superstore, entertainment en de Pub. Alle Duingalows XL hebben bijzonder veel ruimte, een modern interieur, boxspringbedden, een vaatwasser en twee flatscreen televisies.

 

Premium 4p Type 4PXL:

Naast een ruime woonkamer, ruime master bedroom, ruime tweepersoons slaapkamer en ruime luxe badkamer hebben deze Duingalows een moderne uitstraling, boxspringbedden, vaatwasser, flatscreen tv (ook in de ouderslaapkamer) en een apart toilet. Een eventueel kinderbedje kan in een van de slaapkamers bijgeplaatst worden. De keuken is van alle luxe gemakken voorzien en vanuit de woonkamer loopt u zo de veranda op met overdekt gedeelte. De veranda is omheind en deels overdekt voor heerlijke avonden buiten. De Duingalow is door de ruime indeling toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De afmeting is 12.20 x 5.30 m.

 

Premium 6p Type 6PXL:

De zespersoons Duingalow Premium XL heeft een ruime woonkamer, ruime master bedroom met boxspringbedden met flatscreen tv, ruime tweepersoons slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een slaapkamer met een comfortabel stapelbed. Een eventueel kinderbedje kan in een van de slaapkamers worden bijgeplaatst. Naast een luxe badkamer is er een apart toilet. De keuken is van alle luxe voorzien en heeft een vaatwasser. Vanuit de woonkamer met flatscreen tv loopt u zo het terras met ligbedden op. Enkele zespersoons Duingalows XL hebben een omheind houten vlonderterras. De Duingalow is door de ruime indeling toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De afmeting is 14.20 x 5.30 m.

 

 

Comfort:

Alle Duingalows in de Comfort klasse zijn voorzien van de basisinrichting met per Duingalow verschillende extra’s. Er zijn typen met een vaatwasser, combimagnetron of met boxspringbedden en een rustige ligging aan de rand van het park.

 

Comfort 4p Type 4CO:

De 4-persoons Comfort klasse Duingalows (4CO) hebben twee slaapkamers met boxspringbedden. Eén met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt ook over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. In de badkamer zijn een douche en wastafel. Er is een apart toilet. De afmeting is 11 x 3,5 m.

De Duingalows liggen verspreid over het park, van rustig aan de bosrand tot vlakbij Duinrell Plaza met de supermarkt, restaurants en Pub.

 

Comfort 6p Type 6CO-1:

Deze 6-persoons Duingalows hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoons boxspringbed, één met twee eenpersoons boxspringbedden en één met een stapelbed. De keuken is van alle basisgemakken voorzien, onder andere een Senseo koffiepadapparaat, combi magnetron en vaatwasser. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. De afmeting is 11 x 3,5 m.

Deze Duingalows zijn centraal gelegen, vlakbij Duinrell Plaza en het attractiepark.

 

Comfort 6p Type 6CO-2:

Deze 6-persoons Comfort Duingalows van het type 6CO-2 hebben drie slaapkamers. Eén met een tweepersoons bed, één met twee eenpersoons bedden en één met een stapelbed. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt ook over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. De afmeting is 11 x 3,5 m.

De Duingalows liggen in een bosrijke en rustige omgeving. Op loopafstand is er een speeltuin.

 

Comfort 7p Type 7CO:

De 7-persoons Comfort klasse Duingalows (7CO) hebben drie slaapkamers. Eén met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden + een hoogslaper en één slaapkamer met een stapelbed. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt ook over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. In de badkamer zijn een douche en wastafel. Deze Duingalows beschikken over een apart toilet. De afmeting is 11,8 x 3,5 m.

Deze Duingalows liggen vlakbij het uitgestrekte bos- en duingebied aan de rand van het vakantiepark.

 

 

Budget:

Deze voordelige en eenvoudig ingerichte Duingalows liggen zowel aan de rand van het park als centraal in de buurt bij het attractiepark en Duinrell Plaza met o.a. de Duinrell Superstore, Pub en de restaurants van La Place.

 

Budget 4p Type 4BU-1:

De Budget klasse Duingalows van het type 4BU-1 hebben een eenvoudige inrichting met twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. De afmeting is 10 x 3,5 m.

Deze Duingalows zijn centraal gelegen vlakbij Duinrell Plaza met de Superstore, restaurants en Pub.

 

Budget 6p Type 6BU-1:

Deze 6-persoons Duingalows (6BU-1) hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. De afmeting is 11 x 3,5 m.

Deze Duingalows liggen vlakbij Duinrell Plaza met restaurants, Superstore en de Duinrell Pub.

 

Budget 4p Type 4BU-2:

Deze Duingalows (4BU-2) hebben twee slaapkamers; één met een tweepersoons boxspringbed en één met twee eenpersoons boxspringbedden. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. De afmeting 10 x 3,5 m.

Deze Duingalows liggen centraal op het park, achter Duinrell Plaza. Het attractiepark is slechts een paar minuutjes lopen.

 

Budget 6p Type 6BU-2:

Deze 6-persoons 6BU-2 hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. De afmeting is 11 x 3,5 m. Deze Duingalows liggen centraal op het park, achter Duinrell Plaza. Het attractiepark is slechts een paar minuutjes lopen.

 

 

Veranda:

Deze Duingalows hebben in plaats van een tuin een ruim omheind vlonderterras. Deze extra comfortabele Duingalows beschikken naast alle basis voorzieningen over een vaatwasser, Senseo en combimagnetron. Door de ruime indeling en het omheinde terras zijn deze Duingalows ideaal voor gezinnen met kinderen.

 

Special Veranda 4p Type 4COV:

Deze Duingalows voorzien van ruim houten vlonderterras met luxe tuinmeubilair, zijn comfortabel in strandthema ingericht. Als bonus staan er op het terras twee ligbedden klaar. Deze Duingalows hebben twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer en in de ouderslaapkamer hangt een flat screen tv. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. Deze Duingalows zijn uitgerust met een apart toilet en een badkamer met douche en wastafel. De afmeting is 10 x 3,5 m, exclusief veranda.

 

Special Veranda 5p Type 5COV:

De Duingalow van het type 5COV met ruim houten vlonderterras met luxe tuinmeubilair, is comfortabel in strandthema ingericht. Op het terras staan twee ligbedden voor u klaar. Deze Duingalows hebben twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met een eenpersoonsbed en een stapelbed. In de woonkamer en in de ouderslaapkamer hangt een flat screen tv. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. Deze Duingalows zijn uitgerust met een apart toilet en een badkamer met douche en wastafel. De afmeting is 10,6 x 3,5 m, exclusief veranda.

 

 

Baby:

De Baby Duingalow is speciaal ingericht voor gezinnen met een baby. In deze vierpersoons Duingalows is één extra kamer ingericht als babykamer met ledikantje, commode en badje. Voor verblijf met een baby biedt deze Duingalow ook extra faciliteiten, zoals een box en kinderstoel. Naast de babykamer en ouderslaapkamer met tweepersoonsbed staat er in de derde slaapkamer een stapelbed.

De Baby Duingalows liggen in een bosrijke omgeving en er is een speeltuintje in de buurt.

 

Special Baby Duingalow 4p Type 4COB:

Deze speciale Baby Duingalows zijn voorzien van een extra babykamer met een ledikantje (incl. dekbedhoesje en hoeslakentje), kinderstoel, box, commode en een badje. Deze Duingalows hebben, naast de aparte babykamer, twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt als extra over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.

 

 

Huisdieren:

Een aantal vier- en zespersoons Duingalows is huisdiertoegankelijk. Op de vloer van de speciale Huisdier Duingalows ligt zeil en er staat een skai-lederen bank. Er zijn maximaal twee huisdieren toegestaan per Duingalow. De verschillende typen liggen verspreid over het park.

 

Special Huisdieren 4p Type 4BUH-2:

Deze speciale huisdier-Duingalows van het type 4BUH-1 hebben twee slaapkamers; één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. Deze huisdier-Duingalows zijn voorzien van vloerzeil en skai-leren banken. De afmeting 10 x 3,5 m.

Deze Duingalows liggen vlakbij de bosrand, zodat u zo met uw hond het bos en duin inloopt voor een stevige wandeling. Ook het attractiepark ligt letterlijk aan het einde van uw laantje.

 

Special Huisdieren 6p Type 6BUH-2:

Deze special huisdier-Duingalows van het type 6BUH-2 hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De keuken is van alle basisgemakken voorzien. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. In de huisdier-Duingalows zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Deze huisdier-Duingalows zijn voorzien van vloerzeil en skai-leren banken. De afmeting is 11 x 3,5 m.

Deze Duingalows liggen vlakbij de bosrand, zodat u zo met uw hond het bos en duin inloopt voor een stevige wandeling. Ook het attractiepark ligt letterlijk aan het einde van uw laantje.

 

Special Huisdieren 6p Type 6COH-2:

De speciale huisdier-Duingalows van het type 6COH-2 hebben drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. De luxe keuken is van alle basisgemakken voorzien en beschikt ook over een Senseo, combimagnetron en vaatwasser. In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet. Op de vloer ligt zeil en er staat een skai-lederen bank. De afmeting is 11 x 3,5 m.

De Duingalows liggen in een bosrijk rustig deel van het park. U loopt dus zo met uw hond het Duinrell-bos in.

 

 

Exclusief:

Deze luxe ingerichte Duingalow is geschikt voor twee volwassenen en ligt vlakbij Duinrell Plaza en het attractiepark.

 

Special Exclusive Duingalow 2p Type 2COE:

Deze Duingalow leent zich uitstekend voor een bijzondere overnachting op Duinrell. De slaapkamer is voorzien van een Queensize bed. In de woonkamer en de slaapkamer hangt een flat screen tv. In de luxe badkamer staat een tweepersoons whirlpool. De keuken is van alle basisgemakken voorzien en biedt als extra een vaatwasser, Senseo en combimagnetron. Op de slaapbank is er eventueel een slaapplaats voor twee kinderen. De Exclusive Duingalow ligt verscholen achter Duinrell Plaza en u loopt zo het attractiepark op.

 

 

Lodgetent:

Onze riante zespersoons lodgetenten met ruime veranda zijn perfect voor een echte glampingvakantie! De lodgetenten liggen op kampeerveld het Romantisch Kamp op slechts één minuut loopafstand van het sanitairgebouw. De compleet ingerichte lodgetenten zijn lekker ruim, hebben stroom en verlichting en een eigen toilet. In een lodgetent heeft u alle comfort van een vakantiehuisje, maar ook het heerlijke buitengevoel van kamperen.

 

Lodgetent 6p 6LT:

De lodgetent is volledig gemeubileerd met o.a. gezellige steigerhouten zit- en eethoek. De keuken met koud stromend water is compleet ingericht met een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en vierpits-gasstel. De masterbedroom heeft een aangrenzende tweepersoons bedstede. Onder de bedstede is voldoende bergruimte voor uw bagage. In de andere slaapkamer staat een stapelbed en er is een grote kledingkast. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen. De toiletruimte heeft een wastafel en een spiegel. Voor een douche loopt u in één minuut naar het verwarmde sanitairgebouw. Aan de tent zit ruime veranda met overdekt gedeelte. Op de veranda staan een picknicktafel en twee comfi loungestoelen. Ieder vertrek heeft een 16 ampère stroompunt en verlichting. In de lodgetent is een verankerd hotelkluisje aanwezig.

Het vloeroppervlak van de tent is 5 x 9 m. De veranda is 6 x 3 m, waarvan 2 m overdekt.

 

 

Camping:

Kennismaking met de camping:

De familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland is de oorsprong van Duinrell en is in het zomerseizoen dagelijks geopend! Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. Ook ligt de familiecamping van Duinrell op slechts vier km van het Wassenaarse strand.

 

Premium klasse:

Deze plaatsen (verschillende oppervlaktes beschikbaar) bieden veel comfort en zijn voorzien van water, stroom, waterafvoer en aansluiting voor kabeltelevisie. Deze plaatsen liggen op het Eiland, vlakbij het attractiepark en het “Tikibad”.

Tijdens uw verblijf dagelijks toegang tot attractiepark (apr-okt).

Faciliteiten: stroom, water, Kabel tv, Wifi.

Geschikt voor tent, caravan, jumbo caravan of camper

 

Comfort klasse:

Deze plaatsen bieden veel comfort en zijn voorzien van water, stroom, waterafvoer en aansluiting voor kabeltelevisie. Deze plaatsen liggen vlakbij het attractiepark en het “Tikibad”.

Tijdens uw verblijf dagelijks toegang tot attractiepark (apr-okt).

Tijdens de wintermaanden is het water op de plaats afgesloten en kan er alleen water gehaald worden bij de sanitair gebouwen.

Faciliteiten: stroom, water, Kabel tv, Wifi.

Geschikt voor tent, caravan, jumbo caravan of camper

 

Budget klasse:

De Comfort Basis plaatsen (verschillende oppervlaktes beschikbaar) voor de natuurliefhebbers liggen op het Eikenveld aan de rand van het park in het bos. De plaatsen zijn voorzien van een stroomaansluiting.

Tijdens uw verblijf dagelijks toegang tot attractiepark (apr-okt).

Faciliteiten: stroom, Waterpunt in de buurt.

Geschikt voor tent, caravan of camper.

 

Lodgetenten:

Onze riante zespersoons lodgetenten met ruime veranda zijn perfect voor een echte glampingvakantie! De lodgetenten liggen op kampeerveld het Romantisch Kamp op slechts één minuut loopafstand van het sanitairgebouw. De compleet ingerichte lodgetenten zijn lekker ruim, hebben stroom en verlichting en een eigen toilet. In een lodgetent heeft u alle comfort van een vakantiehuisje, maar ook het heerlijke buitengevoel van kamperen.

De lodgetent is volledig gemeubileerd met o.a. gezellige steigerhouten zit- en eethoek. De keuken met koud stromend water is compleet ingericht met een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en vierpits-gasstel. De masterbedroom heeft een aangrenzende tweepersoons bedstede. Onder de bedstede is voldoende bergruimte voor uw bagage. In de andere slaapkamer staat een stapelbed en er is een grote kledingkast. De bedden zijn voorzien van luxe matrassen. De toiletruimte heeft een wastafel en een spiegel. Voor een douche loopt u in één minuut naar het verwarmde sanitairgebouw.

Aan de tent zit ruime veranda met overdekt gedeelte. Op de veranda staan een picknicktafel en twee comfi loungestoelen. Ieder vertrek heeft een 16 ampère stroompunt en verlichting. In de lodgetent is een verankerd hotelkluisje aanwezig.Het vloeroppervlak van de tent is 5 x 9 m. De veranda is 6 x 3 m, waarvan 2 m overdekt.

Voorzien van stroom en water.

 

 

Algemene informatie:

Duinrell Plaza:

Centraal in het park ligt “Duinrell Plaza”. In Duinrell Plaza bruist het van de gezelligheid en activiteiten. Hier vind u de Superstore, enkele restaurants, de Pub en het enterainment-lokaal.

 

Superstore, for food and more:

De supermarkt voorziet u van alle gemak die u tijdens de vakantie nodig heeft.

Zodra u ‘s morgens “Duinrell Plaza” betreedt, komt de overheerlijke lucht van versgebakken brood u tegemoet. Naast versgebakken brood vindt u ook een ruime keuze aan onder andere vleeswaren, verse groenten, zuivel, babyvoeding, strand- en campingspullen. De supermarkt voorziet u van alle gemakken die u tijdens uw vakantie nodig heeft.

Dagelijks geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag geopend tot 21.00 uur.

 

Restaurants van horecaketen “La Place”:

In “Duinrell Plaza” bevinden zich drie restaurants. De restaurants zijn in het beheer van La Place. La Place staat voor vers, gezond en natuurlijk ter plaatse bereid, vanuit de meest zuivere grondstoffen, bij voorkeur biologisch.

Geniet tijdens uw vakantie volop in de La Place restaurants op Duinrell van onze versgeperste sappen, heerlijke broodjes en gebak, smaakvolle soepen en maaltijden. Proef de pure, volle smaak. Bij La Place wordt alles zelf gemaakt. Er wordt gewerkt met verse, natuurlijke ingrediënten. Voor elk moment van de dag zijn er passende horecalocaties in het park.

 

Duinrell Pub:

In de Duinrell Pub in Duinrell Plaza ben je van harte welkom voor een gezellige avond. Lekker borrelen, live sportevenementen op groot scherm en de Mini-Bowling zorgen voor extra plezier! Ook schenken wij diverse speciaal bieren.

Live sport te volgen op groot scherm: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Soccer Leagues (Eredivisie, Premier League, Bundesliga), Tennis Grand Slams, Cycling Tours, Formule 1

Openingstijden 31 augustus t/m 5 november 2015

Dagelijks geopend vanaf 16.00 uur, in de weekends geopend vanaf 11.00 uur.

 

Entertainmentteam:

Tijdens uw verblijf op Duinrell biedt het Entertainmentteam tijdens de schoolvakanties en weekenden veel plezier voor jong en oud. Het spetterende entertainmentprogramma zorgt voor nog meer vakantiepret! Een greep uit de activiteiten: Mini-Disco, Kids Karaoke, Meet & Greet Rick de Kikker…

 

Lighthouse Lounge:

Even heerlijk ontspannen en loungen in een unieke ruimte. Heerlijk genieten van je drankje op een dakterras? Lighthouse Lounge maakt het mogelijk.

Lighthouse Lounge is een unieke ruimte in de nok van Duinrell Plaza. Het is een grote ronde ruimte die zijn charme onder meer ontleent aan de verrassende lichteffecten ’s avonds. In de Lighthouse Lounge kun je heerlijk genieten! Daarnaast heeft Lighthouse Lounge een eigen bar.

Ook is er bij de Lighthouse Lounge een groot dakterras te vinden, waar je heerlijk kunt zitten en ontspannen. Even heerlijk tot rust komen in de comfortabele lounge stoelen. Bij de Lighthouse Lounge kun je terecht voor een overheerlijke cocktail, een wijntje of biertje en ijskoude frisdranken.

 

Fietsverhuur:

Huur tijdens uw vakantie een fiets, bolderwagen of een grote skelter voor de kinderen. Geniet op een mooie dag van de omgeving die Duinrell heeft te bieden. De fietsen zijn te huur via de Duinrell-receptie bij de ingang van het vakantiepark. Voor alle verhuurartikelen geldt de actie 7=5; zeven dagen huren en slechts vijf dagen betalen!

Openingstijden: Dagelijks vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur en vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

 

Tennis:

Een balletje slaan? De twee tennisbanen bieden de ideale kans om van uw vakantie een sportieve vakantie te maken. Een sportief potje tennis boekt u bij de verblijfsreceptie. Rackets en ballen ingebrepen bij de huur van een tennisbaan.

 

Adventure activiteiten:

Op “Adventure Mountain” is er voor de echte avonturier altijd wel iets te beleven! Handboogschieten, low ropes, tokkelen, abseilen, boomklimmen, noem maar op.

Ga de uitdaging aan op het spectaculaire “Rope Challenge parcours”: een spannend en grensverleggend touwbruggenparcours tussen de kruinen van de bomen! Sluit dit parcours af met de spectaculaire “deadride”, suist via een kabel supersnel naar beneden.

 

Trimbaan:

Midden in de bossen van Duinrell ligt de trimbaan voor onze actieve gasten. Trek de sportieve schoenen uit de kast en haal een frisse neus! Volg het uitgezette parcours via de gele paaltjes en neem tijdens het trimmen de spannende en sportieve “hindernissen”. De trimbaan is ook prima geschikt voor een wandeling met het hele gezin.

 

Wandelen:

Een flinke wandeling in het prachtige bos- en duingebied geeft u weer voldoende energie.

 

 

Foto’s: Duinrell.nl

Tekst: Duinrell.nl

Artikel: Thimothy Meersman