Kerst in PortAventura zorgt voor gegarandeerd plezier met het hele gezin

Ook dit jaar is PortAventura volledig gehuld in kerstsfeer. Duizenden lichtjes, versieringen en cadeautjes zorgen ervoor dat het resort de perfecte locatie is voor een vakantie met het gezin.

Tot en met 6 januari biedt het park een groot aanbod aan activiteiten voor zowel jong en oud, om te genieten van deze magische tijd van het jaar.

 Het kerstseizoen is gestart in PortAventura. Het park wordt versierd met lichtjes en kleuren zodat bezoekers een sprankelende ervaring beleven. De aankleding in het park, gecombineerd met speciale activiteiten en entertainment voor deze speciale tijd van het jaar, zorgt voor gegarandeerd plezier met het hele gezin.

 De traditionele kerstmarkt in de Far West, de iconische schaatsbaan in de ​​Mexico-zone en het bezoek van de Drie Koningen op het Mediterrània-meer zijn wederom de hoogtepunten van het kerstseizoen die zorgen dat het kerstgevoel in elk deel van het park voelbaar is.

 Het klassieke familiediner wordt een extra speciale gelegenheid bij restaurant La Posada de Gnomos, waar je geniet van een speciaal kerstmenu en een intieme sfeer. Nieuw is de populaire en grappige tekenfilm ‘Ice Age: A Mammoth Christmas’ die wordt vertoond als onderdeel van de attractie Ice Age 4D.

Activiteiten en plezier voor het hele gezin

Elk deel in het park heeft verschillende leuke shows. In de China-zone verandert the Gran Teatro Imperial in de werkplaats van de Kerstman met de show ‘Christmas among the Stars’: een levendige nieuwe musical met adembenemende acrobatiek, muziek en dans. Daarnaast speelt Szasz Kitti, vijfvoudig wereldkampioen Freestyle Football ook een rol in deze show. The Far West-zone in het park heeft daarnaast de beste shows op het ijs. Olympische kampioenen uit verschillende landen laten hun talenten zien in de voorstelling ‘Dreaming on Ice’.

 Sesamo Aventura is aangevuld met het ‘Christmas Family Festival’. Vanaf 11 uur ’s ochtends genieten de allerkleinsten van muziek en dans in magische sferen.

Verder komen alle PortAventura-mascottes bij elkaar om te schitteren in de grote kerstparade. Woody Woodpecker, Winnie, Betty Boop en de Sesamstraat figuren doen mee met de Kerstman in een elk jaar terugkerende muzikale optocht door de grote straat van de Mediterrània-zone, waarbij zij dansen op het ritme van alle kerstliedjes.

Muziek, fantasie, magie: het nieuwe kerstseizoen van PortAventura zal voor de hele familie een onvergetelijke ervaring worden.

Bron en foto’s: PortAventura