Nieuwe interactieve attractie voor Bayern Park

Bayern Park, gelegen in het Duitse Beieren is een oergezellig parkje. Het park biedt momenteel al een mooie waaier aan attracties aan, waaronder de spectaculaire gelanceerde achtbaan Freischütz. Het park viert volgend jaar haar 25ste verjaardag en doet dat met een nieuwe, interactieve attractie.

‘Duell de Adle’ wordt de nieuwe attractie die volgend jaar opent in het park. Deze Sky Fly wordt gebouwd door het Duitse Gerstlauer. Bij dit type attractie nemen 12 berijders plaats op stoeltjes waaraan vleugels bevestigd zijn, wanneer de rit begint, draait de centrale arm in het rond en moet je proberen de wind onder je vleugels te krijgen, waardoor je stoeltje om zijn as zal draaien. De intensiteit bepaal je zelf, de hoeveelheid omwentelingen die je maakt zal je door een nieuw snufje ook kunnen volgen op een schermpje.

De Sky Fly attractie is aan een enorme opmars bezig, meer en meer parken openen er eentje. Dit jaar alleen al openden Holiday Park, FamilyPark Neussiedlersee en Blackpool Pleasure Beach een exemplaar. Niet verwonderlijk dat deze attractie zo aanslaat bij de bezoekers, aangezien je zelf de touwtjes in handen hebt, is deze geschikt voor iedereen.

De bouw van de attractie ging al van start in de zomer, het park hield echter tot vandaag de lippen stijf op elkaar over welke attractie het precies zou bouwen.

Volgend jaar opent ook in Duinrell een soortgelijke attractie.

 

Foto’s: Bayern Park