It’s a Small World heropent in Disneyland Paris

Na een sluiting van enkele weken is It’s A Smalll World klaar om weer enkele jaren te stralen. Disneyland Paris hield vandaag een soft opening  van de bootjesvaart ‘It’s a Small World’.

 

Van vandaag kan je na 6 maanden terug genieten van de attractie. De attractie was gesloten voor een groot onderhoud. Zo werd de voorgevel van de attractie in een nieuw kleurenpallet gestopt en werd er heel wat vernieuwd in de attractie, zoals vernieuwde poppen, belichting, enz. Ook de openingscene werd volledig aangepast.

Disneyland is momenteel bezig met een groot onderhoudsprogramma om alles tegen het 25 jarig bestaan van Disneyland Paris in 2017 af te hebben.

 

Tijdens de kerstvakantie kan je extra lang genieten van beide parken.

Van 19 december t.e.m. 3 januari is het Disneypark geopend van 9 tot 22 uur en de Walt Disney Studio’s van 10 tot 21 uur. Op 31 december blijven beide parken open tot 1 uur ‘s morgens. Hoe magisch kan het zijn om het glas te heffen op een mooi 2016 in Disneyland.

 

Foto: Actu Disney

Filmpje: ED92