Een onvergetelijk kerstfeest in de Plopsa-parken!

De Plopsa-parken maken zich klaar voor de kerstvakantie met extra animatie en een speciaal showprogramma.

 

Plopsaland De Panne

In december wordt Plopsaland De Panne naar goede traditie omgetoverd tot Winter Plopsaland. Wickie de Viking, Maya de Bij en alle andere figuren trekken speciaal voor deze gelegenheid hun mooiste en warmste kerstoutfit aan. Nog tot en met 3 januari 2016 worden bezoekers ondergedompeld in ware wintersfeer met honderden kerstbomen, feeërieke muziek en ontelbare lichtjes die het park magisch verlichten bij duisternis. De hele kerstvakantie lang geniet men van talrijke shows, extra kerstanimatie en activiteiten. Zo krijgt een sfeervolle schaatspiste een plaatsje op het Dorpsplein en staan talloze knisperende kampvuren verspreid doorheen het park. Een feeërieke Winter Parade met fonkelend verlichte kostuums sluit de dag af in pracht en praal!

De winterpret bereikt zijn hoogtepunt met Ketnet Kerst van 26 tot en met 30 december 2015. Deze dagen is het park extra lang open en staat alles in teken van het Ketnet Stambos. Oude spelen zoals katapultschieten, een leuke fotostand met een decor uit de jaren ’60 en een dagelijkse dj-set brengen bezoekers helemaal in de sfeer van vroeger! Een magnifiek vuurwerk zorgt op deze dagen voor een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier.

Van 19 tot en met 28 december 2015 staat het vrolijke duo Samson & Gert voor het derde jaar op rij in het Plopsa Theater met de Samson & Gert Kerstshow. Tickets zijn verkrijgbaar via plopsa.be. Een toegangskaartje voor de show geeft recht op een hele dag pretparkplezier in Plopsaland De Panne.

 

Plopsaqua De Panne

Ook in Plopsaqua De Panne, het waterparadijs naast Plopsaland De Panne, beleven bezoekers de ultieme kerstsfeer. In het waterpark geniet men immers van urenlange waterpret tussen talloze dennenbomen, in een decor dat ingericht is als een dooiend sneeuwlandschap. Met uitzondering van kerst- en nieuwjaarsdag, kan men hier tijdens de kerstvakantie alle dagen terecht voor een

verfrissende duik, een snelle rit op een van de zes glijbanen of een ontspannend moment in de warme bubbelbaden of sauna.

 

Plopsa Indoor Hasselt

Kerst met Klus: Plopsa Indoor Hasselt baadt de hele kerstvakantie in een fantastische kerstsfeer en viert dit met een heel speciale gast: Kabouter Klus! Van 19 december tot en met 3 januari 2016 trakteert Klus alle bezoekers op een knotsgekke show. Daarnaast genieten Plopsa-fans er dagelijks van de Bumba Magico Show en kan men spelen tussen dwarrelende sneeuwvlokjes. Tenslotte maakt ook de kerstman tot en met 29 december elke dag zijn opwachting in het indoorpretpark.

 

Opgelet: Alle Plopsa-parken zijn gesloten op 25 december 2015 en 1 januari 2016.

Voor meer informatie omtrent openingsuren, voordelige tickets of de showkalenders, kijk op www.plopsa.be.