Fårup Summerland Wint Prestigieuze Award

Fårup Summerland won een internationale award voor park met de derde beste service ter wereld. Tijdens de IAAPA beurs mocht Fårup Summerland de meest prestigieuze award in de pretparkwereld in ontvangst nemen. De award noemt voluit IAAPA’s Human Resources Excellence Award 2015. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door IAAPA, de ceremonie van dit jaar ging door in Orlando, waar deelnemers uit 90 landen samenkwamen voor de jaarlijkse beurs en conferentie.

 

Ongelooflijk trots.

“We wonnen net de award, welke ons werd aangeboden voor de beste service in een pretpark ter wereld. De lijst van medestrijders bevatte onder andere Europa-Park in Duitsland, een van de grootste parken ter wereld. We zijn ongelooflijk trots en gelukkig, het is ook een mooie erkenning voor het vele werk dat Fårup Summerland stopt in de training en opleiding van onze vele werknemers, om onze gasten de beste ervaring en service aan te bieden bij een bezoekje aan ons park,” zo vertelde de gelukkige General Manager van het park, Søren Kragelund.


Service maakt het verschil.

“Deze award is het bewijs dat we gelijk hadden. We geloven al jaren dat Fårup Summerland, maar ook de Deense toeristische industrie, in staat is om een onderscheid te maken op gebied van service. We zullen nooit attracties hebben als het Colosseum of de Grand Canyon, maar, op gebied van service, kunnen wij wel een echt verschil maken. We hebben nu ook bewezen dat Fårup Summerland aan de top staat bij de elite op dit gebied. We hopen een inspiratie te kunnen zijn voor de rest van de toeristische sector in Denemarken en anderen ook geïnspireerd zullen zijn door het plezier dat elke vierkante meter van Fårup Summerland uitstraalt, of je nu geniet van een ritje op onze wilde achtbanen, het kindergebied Tivoli bezoekt of de golven trotseert in het Aquapark. Achtbanen kan je over de hele wereld vinden maar we hebben nu het bewijs zwart op wit, dat onze service ongeëvenaard is,” zo sluit Søren Kragelund af.

 

Enkele feiten

 

  • Fårup Summerland sloot het seizoen af met een gedocumenteerde tevredenheidsfactor van de bezoekers van 99%. De hoogste score ooit.
  • Fårup Summerland heeft een zeer lage afwezigheidsgraad onder de werknemers, amper 1.1%, het nationale gemiddelde ligt op 3.28%
  • Fårup Summerland werd nog maar net verkozen tot tweede beste amusementspark van Europa.
  • Fårup Summerland won deze award voorheen al in 2010 en 2011.

Foto: Fårup Summerland