WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zoekt helden

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen gaat de komende weken op zoek naar avonturiers, om al voor opening op expeditie te gaan in WILDLANDS. Door het delen van hun beste survivaltip op de Facebookpagina maken twintig personen kans op een WildCamp in het nieuwste themapark van Nederland. Wie plant als eerste een vlag in WILDLANDS?

Vanaf 25 maart 2016 kunnen bezoekers een wereldreis maken in één dag! Maar voordat het zover is, gaat WILDLANDS op zoek naar helden: ontdekkingsreizigers voor de allereerste expeditie naar het park. Door een survivaltip met foto achter te laten op de Facebookpagina maken zij kans op een plek in het expeditieteam. Dit team ontdekt WILDLANDS nog voor het geopend is. Na een ontdekkingstocht door Jungola, Serenga en Nortica blijft het team overnachten in de wildernis. Een WildCamp in WILDLANDS.

WILDLANDS is inmiddels ook online te ontdekken via www.wildlands.nl.