Bobbejaanland uitverkocht op 7 november

Komende zaterdag, 7 november, is Bobbejaanland afgehuurd door een telecomoperator die zijn klanten een onvergetelijke dag wil laten beleven. Het park is zaterdag enkel toegankelijk met een ticket voor dat specifieke evenement. Om te vermijden dat bezoekers voor gesloten deuren komen te staan, roept Bobbejaanland dan ook op om die dag niet af te zakken naar ’t Plezantste Land.

Het seizoen wordt afgesloten op zondag 8 november. Wie nog wil komen halloweengriezelen in Bobbejaanland is meer dan welkom op alle andere openingsdagen deze week. Op de nocturne van vrijdag 6 november is het park bovendien open tot 22u, en wordt er afgesloten met knallend vuurwerk.

Deze boodschap werd ook aangekondigd via de website. Voor de meest actuele openingstijden raadpleeg je best www.bobbejaanland.be.