Bezoekersrecord voor Dierenrijk

Een bezoekersrecord voor Dierenrijk! In de afgelopen herfstvakantieweek brachten namelijk maar liefst 13.564 dierentuinliefhebbers een bezoek aan het park in Nuenen. Het oude weekrecord dateerde van de eerste week van de meivakantie in 2014 toen 12.013 Dierenrijk-fans de entreepoortjes passeerden. Dierenrijk vierde toen overigens het 10-jarig bestaan.

Net zoals het afgelopen jaar verwacht Dierenrijk in 2015 weer om en nabij de 250.000 bezoekers te halen. “Het voorjaar was wat minder, maar daarna zat de loop er goed in. Of we over de grens van 250.000 gaan, is nog even afwachten. Maar dit weekrecord geeft wat dat betreft wel een mooie impuls natuurlijk. Nu maar hopen dat het mooie herfstweer doorzet,”aldus vestigingsmanager Martin van Hees van Dierenrijk.

Waardering
Dierenrijk wordt dus niet alleen goed bezocht, belangrijk voor het park is ook dat de gasttevredenheid alsmaar stijgt. Onderzoek wijst uit dat het waarderingscijfer momenteel op een gemiddelde van 8,5 ligt en bezoekers steeds vaker terugkomen.

Sinterklaas
De dierentuin in Nuenen is 365 dagen per jaar open en er is altijd wel iets te doen. Het park besteedt natuurlijk ook aandacht aan het sinterklaasfeest. Zo kunnen kinderen tot en met 8 jaar via deze pagina een schoen downloaden, uitprinten, vouwen en versieren om die vervolgens tot en met 28 november te gaan zetten bij Dierenrijk. Van 29 november tot en met 7 december kunnen zij het schoentje ophalen. Als het goed is, heeft Sinterklaas er dan een cadeautje in gedaan! Op 22 november geeft pietenpopgroep ‘Drie van Sint’ bovendien een spetterend optreden, lees hier meer daarover.