Plopsaland De Panne ontvangt 15 miljoenste bezoeker!

Vandaag mocht Plopsaland De Panne zijn 15 miljoenste bezoeker verwelkomen sinds de opening in 2000.

 

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsaland De Panne. Het pretpark, dat dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, onthaalde op feestelijke wijze zijn 15 miljoenste bezoeker. De gelukkige was de vijfjarige Trixie Roelens uit Brugge. Zij kwam nietsvermoedend naar het park met haar mama Maureen, papa Philip en broertje Seppe. Zij kregen een omvangrijk cadeaupakket overhandigd door de Hoofdpiet, die ter gelegenheid van de Sint Weekends samen met Sinterklaas in Plopsaland vertoeft. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht de mama van Trixie. “Wat een leuke verrassing, dit hadden we helemaal niet verwacht!”. Het gezin genoot nadien nog van een uitgebreide dag in Plopsaland De Panne, waar vandaag en morgen de Grootste Sinterklaas Parade van België uitrijdt.

“Er hebben dit jaar heel wat speciale gebeurtenissen plaatsgevonden in Plopsaland De Panne.”, zegt Park Manager Wim Wauters enthousiast. “We hebben de Samson & Gert Kermiszone vernieuwd, een reusachtige verjaardagstaart aan de ingang geplaatst, het F.C. De Kampioenen Café geopend én begin december huldigen we het prachtige Prinsessia Kasteel in. Daarnaast rijdt de Plopsa Parade die dagelijks doorheen het hele park. De kaap van 15 miljoen bezoekers bereiken is een kers op de taart van ons feestjaar!”

“We hadden ons geen beter feestjaar kunnen dromen.”, besluit Steve Van den kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Plopsaland De Panne heeft sinds de opening in het jaar 2000 een enorme transformatie doorgemaakt. Er werd de afgelopen vijftien jaar maar liefst 100 miljoen euro geïnvesteerd in Plopsaland. Deze investeringen en constante hernieuwingen hebben zeker en vast hun vruchten afgeworpen. In het eerste openingsjaar ontvingen we ongeveer 575.000 bezoekers, dit jaar stevenen we af op 1,3 miljoen.”

Voor meer informatie en voordelige tickets, kijk op www.sintweekends.com .

 

Foto’s en filmpje: Plopsa