De Sally Corporation ontwikkeld The Walking Dead darkride

Op de IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) beurs worden verschillende nieuwe attracties tentoongesteld. Sally Corporation stelde haar nieuwste dark-ride voor.

Je kunt er bijna niet omheen in het televisielandschap. De AMC reeks The Walking Dead is razend populair. De kijkcijfers blijven torenhoog uitsteken en de reeks blijft verbazen. De show is zo populair dat er al een spin-off reeks gemaakt werd. Er verschijnen leesboeken, gezelschapspelletjes en game console, ook tijdens Halloween events kom je een Walking Dead maze tegen. Nu is de reeks klaar voor nog iets extra. Bereid je voor om de walkers te lijf te gaan.

Sally Dark Rides is bekend omwille van hun Justice League-Battle for Metropolis attractions in de Six Flags parken. Deze shooter wordt over heel de wereld geprijsd. Ze zijn ook gekend voor enkele van de memorabele dark-rides die er zijn, zoals de ET-attractie in Universal. Nu kiezen ze voor een zeer donkere richting.

The Walking Dead is een geheel nieuw concept voor Sally. De attractie zal gebaseerd worden op de TV-reeks. Net zoals bij The Justice League zal het interactief zijn, een schooter met schermen en animatronics.

John Wood, CEO van Sally Corp, zei dat zij niet de eerste zijn die The Walking Dead naar een pretpark brengen. Die eer gaat naar Universal die al verschillende jaren een Walking Dead maze organiseren tijdens hun Halloween horror nights. De nieuwe attractie zal echter een volledig nieuw concept zijn. De makers van de populaire tv-reeks The Walking Dead zijn zelf naar Sally gegaan en hebben hun de licenties gegeven om een attractie te ontwikkelen.

Gasten zullen de wereld van The Walking Dead betreden en zullen hunzelf moeten beschermen, het zal een volledig nieuw verhaal zijn en het is zonder twijfel het donkerste dat Sally ooit gedaan heeft. Alleen is het nu nog wachten op het eerste park dat deze attractie wil bouwen. Maar echt zeer langen wachten zal dat niet zijn.

Bron: Behindthethrills.com

Foto: Sally Corporation