De nieuwe K3 is Marthe, Klaasje en Hanne

Eindelijk is het zover, na weken van zoeken heeft Vlaanderen en Nederland samen met Gert, Kristel, Karen, Josje en Miguel een nieuwe K3 gekozen. Gisterenavond vond in de studio in Lint de finale plaats van K3 zoekt K3.

Er bleven nog 6 kandidaten over. Hanne, Marthe, Jindra, Lisa, Klaasje en Lauren streden nog voor een begeerde plaats in de nieuwe K3 bezetting. Eerder moesten al Laura, Suzan en vorige week Demi en Nora de show verlaten. Na een spannende show werden uiteindelijk Marthe, Klaasje en Hanne de winnaars.

Op het einde van de vorige show had Gert nog een verrassing klaar staan voor de dames. De nieuwe K3 zou uit een blonde, rood en zwartharige dame bestaan. Onder de 6 kandidaten waren er 3 brunettes, 2 blondines en 1 roodharig meisje. Dat moesten dus 2 zwartharige (Marthe en Lauren), 2 blondharige ( Jindra en Klaasje) en 2 roodharige (Hanne en Lisa) meisjes worden.

Maar wat houdt dit nu in voor de Plopsaparken? Worden de huidige K3-attracties aangepast naar de looks van de nieuwe K3? In Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt vind je namelijk een K3-verkeerspark terug en ook de zweefmolens in deze parken staan vol met foto’s van de oude K3. En dan vergeten we de K3-Disco nog.

12212241_10207690734333756_1335132496_n

In Plopsaland De Panne werd vorig jaar al de K3-disco verwijderd. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

De vorige K3 zal trouwens voor altijd vereeuwigd blijven in Plopsaland De Panne, daar kregen ze namelijk onlangs een ster op de Story Walk Off Fame.

De K3 weekends waren altijd al zeer succesvol in de parken, ongetwijfeld zullen deze in 2016 nog populairder worden, iedereen wil wel die nieuwe meisjes aan het werk zien. De datums voor deze weekends zijn momenteel nog niet bekend.

We wensen hen alvast veel succes.