FC Barcelona spelers scoren met een familiedagje uit in PortAventura Resort

Het team van FC Barcelona werd blij verrast met een ongebruikelijke dag, georganiseerd door manager Luis Enrique. De jongens zijn getrakteerd op een leuk famile-uitje met dank aan de technische staf, die gelooft dat dagen als vandaag het teamgevoel versterken. Vandaag beleeft het team plezier met hun gezin in PortAventura, het grootste thema resort in Spanje en een belangrijke Europese vakantiebestemming.

Door middel van een rondleiding in de thema gebieden PolynesiaChina, México, Far WestMediterrània andSésamoAventura, verkennen de regerend kampioenen van de Champions League met hun gezin het park en de meest spectaculaire attracties: ShambhalaDragon Khan and Hurakan Condor. De spelers wilden geen enkele sterattractie missen en raapten moed bij elkaar om PortAventura’s recorbrekende achtbanen te trotseren. De jongste leden van de Barça familie kregen de kans om Woody en de vrolijke Sesamstraat figuren te ontmoeten.

Het is de eerste keer dat een heel team van spelers en hun gezin met elkaar een themapark bezoeken. Hoewel het park rond deze tijd doordeweeks is gesloten, maakte PortAventura vandaag een uitzondering en opende haar deuren voor dit speciale bezoek.

PortAventura Resort is er ontzettend trots op om de host te zijn van deze speciale dag en om een rol te spelen in de organisatie van deze geweldige verrassing voor de spelers en hun families.