Drayton Manor verkozen tot kindvriendelijkste park van Engeland

Drayton Manor, gelegen te Tamworth, Staffordshire, werd verkozen tot beste attractie voor kinderen in het Verenigd Koninkrijk. Dit is het achtste jaar op rij dat het park deze prijs in de wacht kon slepen. Het team achter het park mocht deze prijs in ontvangst nemen in het prestigieuze Hilton Birmingham Metropole hotel.

Elk jaar verkiezen de lezers van het reisboekje Group Leisure de beste vakantiebestemmingen. De voorwaarde voor de prijs die het park won zijn de populariteit van het park bij gezinnen met kinderen en schooluitstappen. Ook het educatieve karakter en het entertainen van kinderen zijn belangrijke voorwaarden.

“We zijn bijzonder blij dat we door ons harde werk dit doel konden bereiken. We danken dan ook alle lezers van Group Leisure voor hun stemmen,” vertelt de Managing Director van het park, William Bryan. “Dit is een mooie bevestiging voor het team van Drayton Manor. We werken enorm hard om ons doel te bereiken, we willen onze bezoekers een geweldige dag aanbieden. Dit is al de achtste keer dat we deze award mogen ontvangen sinds 2004 en in totaal wonnen we er al tien. Maar deze is voor ons even belangrijk als onze eerste.