K3 onthult sterren in Plopsaland De Panne

Zondag was het laatste weekend in een reeks van vier dat K3 het beste van zichzelf gaf in Plopsaland De Panne. Plopsa maakte van deze gelegenheid graag gebruik om Karen, Kristel & Josje extra in de bloemetjes te zetten door middel van een eigen ster op de ‘Story Walk of Fame’, vlakbij het Plopsa Theater.

 SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Sinds het ontstaan van de Walk of Fame, werden er reeds sterren uitgereikt aan Will Tura, Samson & Gert en Niels Destadsbader. Deze middag viel deze eer dus te beurt aan de meiden van K3.  “Karen, Kristel en Josje mogen absoluut niet ontbreken op onze Walk of Fame.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “Dit is onze manier om hen te bedanken voor de voorbije jaren en de vele spetterende liveshows die ze hier in De Panne en in de andere Plopsa-parken gegeven hebben.”