Nieuwe Pocahontas en Rapunzel show voor Disneyland Parijs

Een advertentie in het programma Talent Casting Disneyland Paris onthult een mogelijk nieuwe show voor de lente van 2016. Waar en hoe de show zal verlopen is nog onbekend. Ondertussen wordt er wel gezocht naar een 1 zanger en 2 zangeressen. De show dient als compensatie voor alle gesloten attracties (Big Thunder Mountain, Tunder Mesa Riverboat Landing, Peter Pan’s Flight en de Disneyland Railroad) in Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs is een grootschalige renovatie aan het uitvoeren van diverse attracties. Geruchten vermelden dat deze nieuwe show zal afwisselen met de reeds spelende show rond het sprookje Frozen. De show zal in dat geval spelen in het Chaparral Theater van het park.

Wat we wel al met zekerheid kunnen zeggen is dat een iconische Disney prinses terug van stal gehaald zal worden. Voor de show is men namelijk opzoek naar een zangeres die de rol van Pocahontas wil spelen. Van 1996 tot 1999 liep er al een show rond deze prinses in het Chaparral Theater.

Maar dat is niet alles, ook een andere recentere prinses zal meedoen in het verhaal, deze prinses is Rapunzel uit de Disney film Rapunzel. Naast haar wordt er ook gezocht achter een zanger. Deze zal de rol van Flynn Rider spelen, de prins van Rapunzel.

Bron en foto: RadioDisneyclub