Zal Tropicana dan toch heropenen?

Tropicana, een zwempark gelegen te Rotterdam, opende in 1988 en sloot de deuren in 2010. Het park ligt er sinds die tijd verlaten bij. Onlangs nog filmde men met een drone de staat van het zwembad. Er lijkt nu goeds nieuws te zijn voor Tropicana, een mogelijke heropening zou in zicht zijn.

Twee investeerders willen het Nederlandse zwempark opnieuw openen, ze willen het park in haar oude glorie herstellen. Alex Muskita, beheerder van een Facebookpagina, waarop alle nieuwtjes over het park verschijnen, vertelt: “De investeerders hebben momenteel al een belangrijk deel voor de investering klaar.” De investeerders zouden al een behoorlijk goed zicht hebben op alles wat vernieuwd moet worden in het park. Dit zal ongetwijfeld geen klein bedrag zijn, aangezien het park er al vijf jaar levenloos bij ligt.

In principe ging het park in oktober onder de hamer, op een veiling zou het gebouw en de grond verkocht worden aan de hoogste bieder. Maar de twee investeerders zouden zo vastberaden zijn dat deze veiling mogelijk niet zal plaatsvinden. Uit een gesprek tussen Muskita en de investeerders blijkt dat deze er veel zin in hebben en zou het de goede richting uit gaan.

 

Bron: Metronieuws