Six Flags Great America kondigt de komst aan van Justice League: Battle for Metropolis

Six Flags Great America en Warner Bros. Consumer Products en DC Entertainment kondigden een nieuwe attractie aan. Deze interactieve thrill ride is er eentje van de nieuwe generatie waarbij gebruik gemaakt wordt van 4D-effecten. In USA Today werd deze attractie verkozen tot een van de beste nieuwe pretparkattracties van het jaar.

 

 

In 2016 zullen de bezoekers van Six Flags Great America leden worden van het ‘Justice League’ reserve team en deelnemen aan een interactieve ervaring waarbij ze strijden aan de zijde van Batman, Superman, Wonder Woman en Green Lantern tegen Lex Luthor, de Joker en zijn volgelingen. Rijdend in voertuigen, die zes personen vervoeren, moeten de berijders Lex Luthor en de Joker te slim af zijn om Metropolis te redden.

“Een attractie openen die een hoog niveau aan technologie combineert met de iconische DC Comics personages zal een ongeziene, interactieve ervaring zijn voor onze bezoekers in 2016,” vertelt park directeur Hank Salemi. “De toevoeging van Justice League: Battle for Metropolis is opnieuw een voorbeeld van de toewijding van ons park om de meest innovatieve attracties aan te bieden, elk jaar opnieuw.”

 

JUSTICE LEAGUE: Battle for Metropolis : de feiten:

 

  • Een Hall of Justice van 6700 m2 waarin de hoog technologische attractie gebouwd wordt
  • Een 4D-attractie met wind, mist en neveleffecten, plus levensechte personages.
  • Een dramatisch gevecht tijdens de reis van het Justice League Reserve team, waarbij ze lachgas en vlammen zullen ontdekken in tien intense scènes.
  • Een van de eerste virtuele loopings, waarbij de berijders echt het gevoel hebben ondersteboven te gaan.
  • 3D-animatie in HD waarbij de berijders terecht komen in Metropolis City
  • Voertuigen voor zes personen die hen doorheen alle bochten bewegen zonder limieten

 

JUSTICE LEAGUE: Battle for Metropolis zal openen in de lente van 2016.