Ravensburger Spieleland valt in de prijzen

Ravensburger Spieleland is uitgeroepen tot meest gezinsvriendelijke pretpark van 2015.  Dit resultaat werd behaald uit een enquête bij 40.000 personen. 400 bedrijven werden hierin opgenomen uit 60 verschillende sectoren.

40.000 bevraagde klanten hebben besloten dat het themapark Ravensburger Spieleland het meest gezinsvriendelijke bedrijf is en meteen ook meest familievriendelijke pretpark van Duitsland. Dit bleek uit een enquête die recentelijk gehouden werd. De enquête werd opgesteld door ‘Service Value GmbH’ en de krant Welt am Sonntag, ze kregen hierbij de wetenschappelijke ondersteuning van de Goethe universiteit uit Frankfurt. Gezinnen met een of meerdere kinderen beoordeelden de familiegerichte service van meer dan 400 bedrijven uit 60 verschillende sectoren.

De sectoren zijn onder andere pretparken, dierentuinen, waterparken en indoor speeltuinen. Met een zogenaamde “Familie Ervaring Score” (FES) van 84.8% werd Ravensburger Spieleland verkozen tot het park met beste familieservice. Criteria voor deze erkenning zijn de prijs-kwaliteit en de kindvriendelijkheid van het personeel.

“Het moderne gezin behoort in de rol van klant tot het meest complexe publiek. Familiegerichte service aanbieden is zeer belangrijk. Wie hierin slaagt wordt opgenomen in de grootste ranking voor gezinsvriendelijkheid,” verklaart Service Value GmbH, een bedrijf gespecialiseerd in kwaliteitsservice en relatiemanagement. Het bedrijf maakt analyses en biedt consulting aan en is gevestigd in Keulen.

“Voor mij is deze award van een zeer groot belang, aangezien wij klantvriendelijkheid en familiegerichte service hoog in het vaandel dragen,” vertelt Carlo Horn, de CEO van het park. “Het positieve signaal dat meer dan 40.000 klanten vanuit heel Duitsland ons sturen is een belangrijke drijfveer om in de toekomst onze gasten een fantastische tijd aan te bieden. We willen graag tegemoetkomen aan alle wensen van onze bezoekers.”

Bron: Parkerlebnis.de