Halloween in de Waarbeek met Twekky

Maak je op voor een naargeestig avontuur, met weerzinwekkende kledij, demonische spijzen, bloederige brouwsels, een schat aan raadsels, een vleugje zwarte komedie, met verbeeldingskracht, verpozing, bloedstollende en spookachtige elementen. Horror avontuur. Bizarre plekjes. Duistere griezels. Inzet: je leven.

Het halloweenevent is opgedeeld in eentje voor de kleinste durvers en eentje voor de grote durvers.

Twekky’s Halloween: Haunted Holidays-  Voor kinderen

Zaterdag 31 oktober van 11.00 – 16.00 uur

Dit event is erg leuk voor de volwassenen onder ons, maar ook niet bang uitgevallen kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom om de dood van zich af te schudden. We bieden geen nazorg. Wie geen onderscheid kan maken tussen fantasie en werkelijkheid kan beter kiezen voor het andere evenement: (GEEN geocaching puzzel event.)

Twekky’s Halloween: Scary Nightmare

Zaterdag 31 oktober 2015 van 19.00 – 23.00 uur

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een mooie geocaching puzzel wandeling met live entertainment uitgezet op Familiepretpark De Waarbeek. Maak gebruik van alle attracties en vind alle aanwijzingen om Twekky’s nightmare tot een goed eind te brengen.

Om deel te nemen aan de geocaching puzzel wandeling heb je een smartphone met (gratis) geocaching-app nodig of een GPS. Daarnaast ben je een geregistreerd (gratis) gebruiker van www.geocaching.com .

Er is een gelimiteerd aantal kaarten verkrijgbaar voor dit exclusieve event. Er verdwijnen mensen, er wordt weer plaats gemaakt, de dagen worden van zelf weer korter en de nacht biedt ruimte voor alles wat het daglicht niet kan verdragen…
We zien je graag in je meest gruwelijke outfit! (Houd bij het kiezen van je outfit rekening met in hoeverre het praktisch is om te dragen in combinatie met ritjes in attracties.)