Nieuw themagebied voor Legoland Billund

Het eerste Legoland in Billund Denemarken gaat haar grootste investering tot nu toe verwezenlijken. In 2014 opende het park een nieuw spookhuis “ Ghost” en in 2012 werd achtbaan “Polar X-Plorer” geopend.

Je zal het al wel gelezen hebben hier bij ons, de meeste legoland parken openen in 2016 een nieuwe attractie volledig in het teken van Ninjago. Het zal je dan ook niet verwonderen dat Legoland Billund ook rond deze lego-reeks een themagebied zal openen. Het gebied is 5100m² groot en er zullen 1.5 ton legoblokken nodig zijn om het te bouwen.

Het nieuwe themagebied omvat 5 verschillende attracties. Legoland heeft er een jaar en 8 maand over gedaan om ze te ontwerpen. Hieronder overlopen we ze eventjes voor u.

Ben jij flexibel genoeg voor Lloyds Laser Game? Bij deze attractie moet je zo vlug mogelijk je weg vinden doorheen een laserparcours van maar liefst 30 verschillende beamers. Een scorebord zal je punten bijhouden zodat elke wedstrijd een uitdaging wordt. Wie is de flexibelste?

Heb jij de kracht voor Cole’s klimmuur? Een 12 meter hoge klimmuur zal je krachten testen, volg het pad omhoog door de gekleurde klimgrepen die oplichten en je zo de beste weg naar boven tonen. Wie is de sterkste?

Ben jij snel genoeg voor Jay’s Reactiespel? Hoe snel kan jij de knop die licht geeft indrukken? Je weet nooit waar welke knop zal oplichten en bij elk spel zullen ze oplichten in een andere volgorde. Wie is de snelste?

Ben jij gebalanceerd genoeg voor Kai’s Spinners? Hoe lang kan jij ronddraaien op de spinners zonder je evenwicht te verliezen? Wie behoudt het langst zijn evenwicht?

Ninjago staat gevuld met binnen- en buitenactiviteiten voor het hele gezin. Samenwerken, interactief spelen en actief spelen, alles vind je hier terug.

12021741_10207405068992301_724426520_n

Maar de grootste attractie wordt natuurlijk Ninjago the ride. Hier ontmoet je jouw favoriete helden van Ninjago. Samen moeten jullie de 4 elementen beheersen om zo de machtige Great Devourer te verslaan. Jouw Ninja bewegingen vliegen door de lucht terwijl je door een adembenemend 4D-Ninjago wereld reist. Een volledig nieuwe technologie zorgt ervoor dat jouw bewegingen zich vertalen als Ninja bewegingen op een scherm. De attractie is geschikt voor de hele familie. Kinderen onder 1.10m moeten vergezeld zijn van een volwassene. Voor deze attractie worden er maar liefst 34.500 3D-brillen gebruikt en ongeveer 1000 inch aan schermen.

“Samen staan we sterk,” zijn de wijze woorden van meester Wu.

Bron Legoland.dk

Video/Foto Legoland.dk