Spannende halloweendagen op komst voor Rastiland

Rastiland is een middelgroot pretpark gelegen in het zuiden van de Duitse staat Nedersaksen. Het park heeft een junior achtbaan en een rodelbaan. De grootste attractie van het park is de rapid river. Je vindt er ook tal van kinderattracties een en log flume terug. Ook dit park organiseert een Halloween event.

De spanning komt dichterbij want Halloween is in aantocht. Het event vindt altijd plaats in de laatste openingsweek van het park. Geniet er dus met volle teugen van, want daarna moet men het park en de attracties missen tot het volgende seizoen. Van 24 oktober tot 1 november verandert het park in een echt spookrijk. Je zult er gruwelijke wezens zoals heksen, spoken en vampiers terug vinden. En dat gaat natuurlijk gepaard met duizenden pompoenen, skeletten en spinnenwebben.

Dit jaar zal er naast de familievriendelijke Halloween ook een gruwelijk spookhuis openen in het park. In het oude poppentheater weet je niet wat er zich in de duisternis bevindt. Achter elke hoek ligt er wel een verassing klaar.

Ook een horrorparade zal door het park trekken. Deze dagelijkse parade zal je doen beven, ze zullen met spookachtige auto’s en originele personages door het park rijden. En de kinderen die kunnen meedoen aan een verkleedwedstrijd. Wie wil deelnemen, moet zich aanmelden bij de horrorparade die start aan de rollercoaster van het park. En de winnaar krijgt natuurlijk een prijs.