Monsters in Movie Park tijdens Horror Fest

Movie Park Germany organiseert al enkele jaren één van de meest succesvolle Halloween evenementen van Duitsland. Een griezelige setting van topklasse, griezelige monsters achter elke hoek en een kippenvelgevoel zoals in je ergste nachtmerrie: binnenkort is het opnieuw zover en opent Movie Park Germany zijn deuren voor het grootste Halloween-evenement van Europa: het Halloween Horror Fest!

Vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober worden elke donderdag, vrijdag en zaterdag nocturnes gehouden in het park. Omstreeks 18 uur, begint het ware Halloweengebeuren.

 

De 6 Horrormazes.

THE SLAUGHTERHOUSE – powered by Meatfactory Inc. Vanaf 16 jaar

De grenzeloosheid van de consumptiemaatschappij en een zeldzame virusbesmetting bij alle dieren in de voedselketen zet een gewetenloos bedrijf aan tot een ongelofelijk idee: mensenvlees als handelswaar! De Meatfactory Incorporated heeft zich als nieuwe tak binnen de voedingsmiddelenindustrie gespecialiseerd in de verwerking en de verkoop van menselijke lichaamsdelen. Volg vandaag nog een rondleiding door de nieuwe productielocatie en bekijk ter plaatsen de vier productiestappen van deze bloederige business… Maar let op, de mateloze hebzucht naar luxe goederen drijft het management van Meatfactory Inc. tot steeds nieuwere en vreselijkere inkooptactieken.

Evil Dead Vanaf 16 jaar

Een eenzame hut in het bos, de overgebleven resten van een spiritualistische ritueel en je vrienden die er net nog waren, zijn plotseling verdwenen! Iemand heeft met het geheimzinnige boek van de doden bloeddorstige demonen opgeroepen. Ben je dapper genoeg om de strijd aan te gaan met het kwaad en je vrienden van een zekere dood te redden? Je moet zien te overleven en je enige kans hierop is om de afgelegen hut te bereiken… Zullen jullie vannacht allemaal sterven? Op een buitenterrein van ruim 2.000 m² ontvoert “Evil Dead“ onbevreesde bezoekers naar het angstaanjagende bos van de horrorfilm-remake “The Evil Dead“.

Deathpital Reloaded Vanaf 16 jaar

Wat moet lijken op spierwitte ziekenhuisgangen, lijkt meer op een gangenstelsel uit een horrorfilm. Wat is er in dit ziekenhuis gebeurd? En word je hier genezen of betekent dit voor jou het einde?

Gelukkig, een arts! Hij zal je wel helpen. Maar wacht eens even… wat is dat? Draai je om en ren voor je leven! Naar buiten! In het Deathpital spoken ziektes die je in je ergste nachtmerries nog niet bent tegengekomen en elke behandeling lijkt onvermijdelijk de dood tot gevolg te hebben. Je enige hoop: vind de uitgang, voordat ze je te pakken krijgen.

Badoo Twister Club vanaf 12 jaar

Halloween – de perfecte reden voor een geweldig feest! Maar let op: de gasten van het feest zijn onder invloed van een wel heel speciale roes en dat komt niet van de champagne en de hapjes. Waag je je toch aan een bezoek aan de Baboo Twister Club waar je kunt dansen met horrormonsters? Een ding is zeker: je zult er geen spijt van krijgen. Of toch wel…

Circus Of Freaks vanaf 16 jaar

Het circus is geopend! In het Circus of Freaks staat je een geheel nieuw evenementenprogramma te wachten. Maar let op: er wordt gezegd dat wie deze circustent binnengaat, er nooit meer uitkomt. Hoor je dat gelach? Snel, de voorstelling is begonnen! Je wilt toch niets missen van de clowns, de dansers en de acrobaten. Wacht eens even… Is dat werkelijk gelach? Of is het geschreeuw…

Infected vanaf 16 jaar

In Los Angelos heerst een virus… Mensen met kwaadaardige infecties overspoelen de straten. Je kunt je beter verstoppen – of heel hard rennen! Want één ding is zeker: zij zullen niet op een veilige afstand blijven! Vlucht naar het L.A. Police Department – hier is gelukkig een quarantaineafdeling ingericht. Gelukkig? Wacht eens even. Zijn dat nou… Plotseling verandert de veiligheid van de afgesloten afdeling in een vloek. Kun jij op tijd de uitgang vinden? Met de zombies op de hielen?

 

Halloween shows

Lake of Lost Souls (lasershow)


Mistbanken trekken op en mysterieuze verschijningen op het water wijzen op een onheilspellende gebeurtenis. Alleen in deze ene nacht kunnen de zielen van de onlangs op brute wijze aan hun einde gekomen wezens ontvluchten aan de onderwereld. Eigenaardige filmmuziek en de strijd van het licht tegen de schaduwwereld veranderen de Santa Monica Pier in een indrukwekkende showtoneel voor deze unieke lasershow.

The Scary-Tale Terror (dansshow)


“En zij leefden nog lang en gelukkig”… Maar niet als de boze heks het voor het zeggen heeft, want die vermoordt de bekende sprookjesfiguren nog voor een happy end. De heks gruwt van de gelukzaligheid van de sprookjeswereld en gaat daarom op een bloeddorstige kruistocht om alle bekende sprookjesfiguren op beestachtige wijze te vermoorden. Pinocchio en Roodkapje gaan tijdens deze dans- en zangshow de strijd aan met de boze heks, want als ze niet gestorven zijn, dan zijn de moorden nog lang niet voorbij!